ΕΠΣ Ξάνθης: Φωτιά στη μάχη της παραμονής στα πλεϊ άουτ της Α1 Κατηγορίας

 

Μετά το τέλος των πλεϊ οφ σε Α2 και Β’ Κατηγορίες της ΕΠΣ Ξάνθης, πλέον μετράμε αντίστροφα για το τελευταίο παιχνίδι και σε αυτά της Α1 Κατηγορίας, και η μάχη για την παραμονή στην κατηγορία έχει πάρει… φωτιά, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν!

Συγκεκριμένα, μπορεί να υπάρχει ένα ξεκάθαρο «φαβορί» για την τελευταία θέση των πλεϊ άουτ και συνεπώς τον υποβιβασμό στην Α2 Κατηγορία, αλλά με τη διαφορά της ΑΕ Ξάνθης, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τελευταία θέση με έναν αγώνα λιγότερο, να βρίσκεται στους 5 βαθμούς, όλα δείχνουν πως η παραμονή στην κατηγορία θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική των πλεϊ άουτ.

Μάλιστα εάν η ΑΕ Ξάνθης κερδίσει αυτή την εβδομάδα τον Άρη Πετεινού, τότε θα μειώσει τη διαφορά από τον Αστέρα Μαγικού στους 2 βαθμούς, αλλά και από τους ερχόμενους αντιπάλους του στους 3 βαθμούς, δεδομένου πως ο Αστέρας Μαγικού έχει το ρεπό του για τον δεύτερο γύρο αυτή την εβδομάδα, ενώ ο Άρης έχει ρεπό την επόμενη εβδομάδα. Τέλος ο Νέστος Κύρνου που έχει το ρεπό του την τελευταία αγωνιστική των πλεϊ άουτ, είναι αυτή τη στιγμή στην δεύτερη θέση των πλεϊ άουτ και 7η συνολικά του πρωταθλήματος, έχοντας 10 βαθμούς, 7 παραπάνω από όσους η ΑΕ Ξάνθης, ενώ η μοναδική ομάδα που έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της στο πρωτάθλημα και τη νέα χρονιά είναι η Βιστωνίδα.

Δείτε αναλυτικά και το πρόγραμμα των τεσσάρων ομάδων που παλεύουν για την παραμονή:

ΑΕ Ξάνθης: Άρης Πετεινού (8η αγωνιστική – εντός), ΑΟ Βιστωνίδας (9η αγωνιστική – εκτός), Αστέρας Μαγικού (10η αγωνιστική – εντός)

Αστέρας Μαγικού: Ρεπό (8η αγωνιστική), Νέστος Κύρνου (9η αγωνιστική – εκτός), ΑΕ Ξάνθης (10η αγωνιστική – εκτός)

Άρης Πετεινού: ΑΕ Ξάνθης (8η αγωνιστική – εκτός), Ρεπό (9η αγωνιστική), ΑΟ Βιστωνίδα (10η αγνιστική – εντός)

Νέστος Κύρνου: ΑΟ Βιστωνίδας (8η αγωνιστική – εντός), Αστέρας Μαγικού (9η αγωνιστική – εντός), Ρεπό (10η αγωνιστική)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ