Football League: Με οδηγό τον Μουμίν πάνε για ρεκόρ με σερί νικών τα Τρίκαλα των Θρακιωτών!

 

Έχουν πατήσει γκάζι και δεν σταματούν με τίποτα τα με “άρωμα” Θράκης Τρίκαλα , που είναι μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη συνεχίζει την… ξέφρενη κούρσα του τελευταίου διμήνου, περνώντας “αέρα” και από τα Χανιά  και συνεχίζουν…

Χωρίς… πολλά-πολλά, οι Θεσσαλοί “καθάρισαν” και τον Κισσαμικό εκτός έδρας με 3-1 με δυο γκολ του Κομοτηνιού Χουσείν Μουμίν και έτσι έπιασαν τον ΟΦΗ στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ πλησίασαν στο -5 τον 3ο  Άρη. Μπορεί το “τρένο” της ανόδου να έχει χαθεί εδώ και καιρό (εκτός κι αν ανοίξουν κι άλλες θέσεις λόγω αδειοδοτήσεων), ωστόσο τα Τρίκαλα δεν δείχνουν να πτοούνται καθόλου. Αντιθέτως…

Από την ήττα με 1-0 στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο στις 22 Φεβρουαρίου, στο τελευταίο ματς με τον Βοσνιάδη στον πάγκο, τα Τρίκαλα έδωσαν δώδεκα παιχνίδια και μέτρησαν ισάριθμες νίκες. Στο αμέσως επόμενο ματς, κόντρα στην Αγροτικό Αστέρα (3-0) αγωνίστηκαν με υπηρεσιακό προπονητή και στη συνέχεια ανέλαβε ο Αμανατίδης, που έκανε ντεμπούτο στο 0-3 επί του Πανσερραϊκού.

Ο 46χρονος τεχνικός μετρα 11 διαδοχικά τρίποντα, αναμεσα στα οποία με ΟΦΗ, Αρη και Λαμία, με τους Τρικαλινούς να έχουν όλο αυτό το διάστημα και μία άμυνα που… τσακίζει κόκαλα. Εκτός άλλωστε από τα 32 γκολ που έχουν σημειώσει σε αυτά τα 12 παιχνίδια, περισσότερα δηλαδή από 2,5 κατά μ.ο. ανά αγώνα, έχουν δεχτεί όλα κι όλα δύο τέρματα! Το ακόμη πιο εντυπωσιακό; Ότι αμφότερα ήταν από τον Κισσαμικό και δη με το ίδιο σκορ! Με 3-1 στην εντός έδρας νίκη στις 8/3 και με 1-3 στο διπλό στο γήπεδο των Περιβολίων.

Θυμίζουμε στα Τρίκαλα αγωνίζονται εκτός του Μουμίν, ο Μπαικαρα, ο Σαρακατσάνος, ο Ρομπέρ, ο Αποστολίδης και ο Ριζογιάννης.