ΕΠΣ Θράκης: Ρυθμιστής η πρωταθλήτρια Μεσσούνη στην μάχη της ανόδου στην Β’ κατηγορία 4 στροφές πριν το φινάλε

 

Μπαίνοντας στο φινάλε του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας και η μάχη της ανόδου καλά κρατεί με έναν έναν τους ανταγωνιστές να λιγοστεύουν και πλέον για τις δυο θέσεις της ανόδου, αφου η πρωτη έχει κριθεί από καιρό από το τρένο της Μεσούνης του Νίκου Ιωσηφίδη, ερίζουν 4 ομάδες, 4 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Συγκεκριμενα πλην της πρωταθλητριας και μαθηματικά από εδω και λίγες αγωνιστικές Μεσσούνης που εχει 72 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής με 55 βαθμούς, η Βιστωνίδα Κοπτερού με 54 βαθμούς, ο Κομψάτος Πολυάνθου με 51 και ο ΑΠΣ Δοκός αν και εχει λίγες ελπίδες θα παλέψουν για την προνομιούχα τριάδα που οδηγεί στην άνοδο.

Σύμφωνα με το προγραμμα φαίνεται οτι δύσκολα θα αλλάξει η υπάρχουσα κατάταξη αν και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ιδίως από τον Πολύανθο που έχει βατό θεωρητικά πρόγραμμα, όπως και το Κοπτερό, ενω πολλά θα κριθούν για τον ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι του με την πρωτοπόρο Μεσσούνη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΠΑΟΚ Κομοτηνής (55 βαθμοί): Μύστακας (εκτός), Ν. Καλλίστη (εντός), Μεσσούνη (εκτός), Παγούρια (εντός)

Βιστωνίδα Κοπτερού (54 βαθμοί): Μεγα Πιστό (εντός), Πανθρακικός (εκτός), ΑΕ Κομοτηνής (εντός), Ελπίδες Κομοτηνής (εκτός)
——————————–————–
Κομψάτος Πολυάνθου (51 βαθμοί): Αρχοντικά (εντός), Μέγα Πιστό (εκτός), Πανθρακικός (εντός), ΑΕ Κομοτηνής (εκτός)

Α.Π.Σ. Δοκός (49 βαθμοί): Μεσσούνη (εκτός), Παγούρια (εντός), Αρχοντικά (εκτός), Μέγα Πιστό (εντός)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ