ΕΠΣ Έβρου: Μάχη ανόδου σε Κεντρικό και Νότιο Όμιλο στην Β’ κατηγορία! Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε

 

Στο φινάλε του πρωταθλήματος πλησιάζει, μετά την Α’ και η Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου όπου μετά την ΠΑΕ Ριζίων που κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στον Βόρειο Όμιλο η μάχη είναι ενδιαφέρουσα τόσο στον Κεντρικό όπου απομένουν ακόμα 2 παιχνίδια αλλα και στον Νότιο όπου έχουμε ακόμα 4 αγώνες.

Ξεκινωντας από τον Κεντρικό Όμιλο όπου βρισκόμαστε 2 στροφές από το τέλος, τρεις ομάδες η νεοσύστατη Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς με 48 βαθμούς, ο Ορφέας Σοφικού με 47 και η Ένωση Κυανής Ασβεστάδων με 46 θα παλέψουν μέχρι το τέλος με τους πρώτους ωστόσο να έχουν το πλεονέκτημα αφού αγωνίζονται με σχετικά βατούς αντιπάλους και με το 2 στα 2 θα κατακτήσουν το πρωταθλημα και την άνοδο. Σχετικά εύκολο πρόγραμμα έχουν και οι αλλοι δυο οπότε θα περιμένουν στραβοπάτημα της Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς ώστε να επωφεληθούν και να κατακτήσουν αυτοί το πρωτάθλημα.

Στο Νότιο Όμιλο η ΠΑΕ Νίψα αν και βρισκόμαστε 4 στροφές πριν το τέλος έχει ξεκάθαρο προβάδισμα 5 βαθμών από τον Απαλό αφού ο Μάιστρος έχει χάσει αρκετό έδαφος ενω έχει και το ρεπό του αυτή την αγωνιστική. Έτσι το ντερμπι ανόδου αυτής της αγωνιστικής αναμεσα σε Νίψα και Νίκη Απαλού φαινεται ότι θα κρίνει τα πάντα, αφού σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα πλην νίκης του Απαλού ο τίτλος θα πάει στην Νίψα.

Η Νίψα φαίνεται ότι έχει και το δυσκολότερο πρόγραμμα σε σχεση με τον Απαλό, ιδίως εαν ηττηθεί στο ντερμπι στην έδρα της. Ο Μάιστρος έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες αφού ακόμα και 3 νικες στα επόμενα παιχνίδια του δύσκολα να το φερουν πάν από την τρίτη θέση που βρίσκεται.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στον Κεντρικό Όμιλο:
Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς (48 βαθμοί): Κ20 ΑΕΔ (εντός), AΟ Τυχερού (εκτός)
——————————-
Ορφέας Σοφικού (47 βαθμοί): Ακρίτας Δαδιάς (εντός), Κ20 ΑΕΔ (εκτός)
Ένωση Κυανής Ασβεστάδων (46 βαθμοί): Αναγέννηση Μεταξάδων (3-0 α.α.), Πυρσός Σιδηρούς (εντός)

Αναλυτικά το πρόγραμμα στον Νότιο Όμιλο:
ΠΑΕ Νιψας (51 βαθμοί): Νίκη Απαλού (εντός), ΑΟ Δορίσκου (εκτός), ΑΕ Ν. Χιλής (εκτός), ΑΟ Μάκρης (εντός)
—————————–
Νίκη Απαλού (46 βαθμοί): ΠΑΕ Νιψας (εκτός), ΑΟ Μάκρης (εντος), ΑΟ Αρίστεινου (εκτός) Κ20 Εθνικος Αλ. (εντός)
ΑΟ Μαΐστρου (45 βαθμοί): (ρεπό), ΑΕΚ Έβρου (εντός), ΑΟ Καππαδοκών (εκτός), Ασπίδα Βρυσούλας (εκτός)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΟΜΙΛΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ