“Mission impossible” επιτυχής για τον Σάββα Παντελίδη που … πέταξε τις φόρμες και πήγε σε γιορτή με μαντινάδες και ανέκδοτα!

 

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή για λόγους ευθιξίας φανέρωσε ο Σάββας Παντελίδης στην τελευταία προπόνηση της Τρίτης όπου φόρεσε την φόρμα του Ηρακλή.

Ο 51χρονος τεχνικός έχει λαμβάνειν τέσσερις μισθούς και ουσιαστικά παραιτείται καθώς θα μπορούσε να μείνει για προπονήσεις βάσει συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο.  O πρώην τεχνικός του Πανθρακικού που με το πείσμα του, τη δουλειά του κατάφερε να ενώσει την ομάδα και να συμβάλει τα μέγιστα στην παραμονή, θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον ίδιο να τονίζει πως πρόθεσή του είναι να ξεκουραστεί έπειτα από μία ψυχοφθόρα και δύσκολη χρονιά. Με τα τωρινά δεδομένα δεν συζητά καν το ενδεχόμενο παραμονής.

Ωστόσο σύμφωνα με το metrosport, παραβρέθηκε στην γιορτή που διοργάνωσαν φίλαθλοι της ομάδας, με τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ που διασκέδασαν παρέα σε γνωστό μαγαζί του Χορτιάτη λέγοντας ανέκδοτα, έδειξαν τις καλλιτεχνικούς τους δυνατότητες με μαντινάδες ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων φώναξαν συνθήματα για τους γιατρούς.