Φιλική νίκη επί της Κύπρου για την Εθνική Νεανίδων της Ξανθιώτισσας Μετοικίδου

 

Φιλικό παιχνίδι είχε η Εθνική Νεανίδων με την αντίστοιχη της Κύπρου, και επικράτησε με 3-0, σε ένα παιχνίδι που συμμετείχε και η Ξανθιώτισσα Σέβη Μετοικίδου που αγωνίζεται με τη φανέλα της Βασίλισσας της Θράκης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας πήρε προβάδισμα στο σκορ σχετικά νωρίς, όταν στο 8ο λεπτό η Γεωργαντζή και συνέχισε δυνατά, με αποτέλεσμα λίγο μετά της συμπλήρωσης το ημίωρου της της αναμέτρησης κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του, με το γκολ της Πούλιου. Στο 69ο λεπτό η Γεωργαντζή βρήκε τον τρόπο να παραβιάσει την αντίπαλη εστία για τρίτη φορά στο παιχνίδι και έγραψε το τελικό 3-0. Οι δύο Εθνικές της Κύπρου και της Ελλάδας θα αγωνιστούν και σε δεύτερο φιλικό την ερχόμενη Παρασκευή στις 18:00, ένας αγώνας που θα διεξαχθεί επίσης στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας.

Κύπρος (Α. Βασιλείου): Χρυσάνθου (46′ Κατσονούρη), Θεοφίλου (81′ Καρασπύρου), Αντωνίου (81′ Νέστωρος), Πανταζή, Θεοχάρους (60′ Παύλου), Λουκαϊδου (46′ Σχίζα), Διονυσίου (63′ Ζαχαρίου), Αντωνίου, Χαρά Χαραλάμπους, Σάββα (81′ Δημητρίου), Γιώρκα (46′ Ευριπίδου).

Ελλάδα(Αντώνης Πριόνας): Καμπούρη, Σωμάδη (55’ Διάκου), Κατιρτσίδου (65’ Καλέση), Πατερνά, Καραμήτρου (65’ Στράντζαλη), Καλδή (35’ Δρακωνάκη), Παλαμά (75’ Κουρτίδου), Σαχινίδου (65’ Μίμη), Γούλα (55’ Μετοικίδου), Γεωργαντζή, Πούλιου (75’ Φλαμπουροπούλου).