ΕΠΣ Θράκης: Ισόπαλοι Κόσμιο και Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου και φωτιά στην κορυφή

 

Παρά το πρόβλημα που υπήρξε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Κοσμίου, τελικά οι δυο ομάδες βρήκαν τη χρυσή τομή και το παιχνίδι ξεκίνησε, και εν τέλει σε ένα ματς που υπήρξαν αρκετές τελικές οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με τελικό σκορ 1-1.

Οι δυο ομάδες, όπως αναφέρει το rodopisports (από όπου και η φωτογραφία), μπήκαν αρκετά καλά στον αγώνα, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά το πρώτο ημίχρονο έληξε με το «λευκό» σκορ 0-0. Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν κάπως καλύτερος, ιδιαίτερα από πλευράς φιλοξενούμενων, που πίεζαν πιο ψηλά και κυνηγούσαν το γκολ, το οποίο ήρθε τελικά στο 58ο λεπτό με τον Αντωνιάδη. Παρ’όλα αυτά οι γηπεδούχοι συνήλθαν νωρίς και στο 70′ έφεραν το ματς στα ίσα με το τέρμα του Ταμάμη, που έγραψε το 1-1, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης έγινε η πρώτη φάση του παιχνιδιού, με τον Ερκάν να φεύγει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, να πατάει μόνος του περιοχή από δεξιά, αλλά το σουτ του να φεύγει ψηλά άουτ στην απέναντι γωνία του τέρματος. Οι δυο ομάδες άργησαν να δημιουργήσουν κάποια άλλη φάση, και φτάσαμε στο 35′ όταν και ο Ταμάμης επιχείρησε ένα σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πιο δίπλα από το δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας, ενώ 3 λεπτά αργότερα ο Χισίμ Χασάν έκανε ένα σουτ, όμως ο Δεληγιάννης απέκρουσε με δυσκολία στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ Κοσμίου απείλησε και πάλι πρώτος, όμως η κεφαλιά του Στοΐνοβιτς δεν ήταν καλή και πέρασε άουτ, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος 10 λεπτά αργότερα απάντησε στην ευκαιρία του ΠΑΟΚ και μάλιστα σκόραρε, με το σουτ του Αντωνιάδη. Οκτώ λεπτά αργότερα, ήρθε η απάντηση του ΠΑΟΚ Κοσμίου, που ήταν σχετικά άμεση, με το τέρμα του Ταμάμη, μετά από μια «αναμπουμπούλα» στην αντίπαλη άμυνα, ενώ η τελευταία φάση του αγώνα έγινε στο 80ο λεπτό, όταν ο Ερκάν πήρε μια κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε και πάλι για λίγο άουτ.

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Δίγκας): Δεληγιάννης, Πότσης, Γιακπρακτσής, Ζουμπιάδης, Ταμάμης, Ξενάκης, Μουρατίδης, Κυπιρτόγλου, Αμέτ Ερκάν, Φλέγγας, Στοίνοβιτς

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Αιβάζης): Κορονάκης, Παπαχατζή, Χησήμ Χασάν, Χουσείν Σαλίμ, Μπενέκος, Γιαννακιτσίδης, Ζαχαρόπουλος, Γριβιάς, Γκιρετλή Ναζήμ, Αντωνιάδης, Βιόπουλος