Τα συγχαρητήρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου στους πρωταθλητές του ΓΕΛ Σουφλίου

 

Με δελτίο Τύπου που εκδόθηκε την Τετάρτη ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου Στέργιος Αποστολακούδης και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Έβρου δια του υπευθύνου της Μάκη Δημητριάδη εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους στο ΓΕΛ Σουφλίου για την κατάκτηση του τίτλου του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Έβρου θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούςσυνοδούς τηςομάδας Πετοσφαίρισης του ΓΕΛ Σουφλίου καθώς και τη Διεύθυνση του σχολείου, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Final Four των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνών Πετοσφαίρισης Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ Ελλάδας –Κύπρου, το οποίο διεξήχθη στην Αρχαία Ολυμπία –Κρέστενα στις27 και 28 Απριλίου 2017.
Η ανεπανάληπτη επιτυχία του ΓΕΛ Σουφλίου να ξεπεράσει όλες τις ομάδες των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (Δημόσιων και Ιδιωτικών), της Ελλάδας και της Κύπρου, που βρέθηκαν στην πορεία του προς το Χρυσό μετάλλιο, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι το Δημόσιο Σχολείο, όσο μικρό και αν είναι, μπορεί να καταφέρει άθλους με βάση την ομαδικότητα, τη συστηματική δουλειά και την προσήλωση στους στόχους που θέτει.
Άλλη μια μεγάλη επιτυχία έρχεται να προστεθεί στη σχολική αθλητική ιστορία του Έβρου και να επιβεβαιώσει την τεράστια παράδοση που έχει ο νομόςστο άθλημα τηςΠετοσφαίρισης.
Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα Πετοσφαίρισης του ΓΕΛ Σουφλίου για την χαρά και την υπερηφάνεια που πρόσφερε στην εκπαιδευτική κοινότητα του Έβρου και όλους τους εμπλεκόμενους για το ήθος και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν υπηρετώντας το πραγματικό νόημα των Σχολικών Αγώνων.

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΜΑΔΑΣ Φ.Α.ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ  

 Ο Δ/ΝΤΗΣΔ/ΝΣΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣΕΒΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΥΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ