Η φωτογραφία πρώην παίκτη της Ξάνθης με τον υπεύθυνο ακαδημιών του ΠΑΟΚ και για την Θράκη που «ταράζει τα νερά»

 

Σε μια περίοδο όπου Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ “κοντράρονται” για όσα έγιναν στο “Γ. Καραϊσκάκης” στην αναμέτρηση πρωταθλήματος των “ερυθρόλευκων” με τον Πλατανιά, μια φωτογραφία έρχεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις

Δημοσιεύθηκε από το “kosmoschania.blogspot.gr” και σε αυτήν φαίνεται ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, και πρωην της Ξάνθης αλλά και του ΠΑΟΚ Χρήστος Καρυπίδης να είναι την Τρίτη το μεσημέρι σε ξενοδοχείο των Χανίων παρέα με τον γενικό διευθυντή τμημάτων υποδομής και ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, που συχνά επισκέπτεται με αυτήν του την ιδιότητα τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή, το Ισαάκιο και γενικά την Θράκη.

Να θυμίσουμε πως ο Έλληνας αμυντικός όπως και ο συμπαίκτης του στον Πλατανιά Αλέξης Αποστολόπουλος, που επίσης έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ, είναι ανάμεσα στους παίκτες που δήλωσαν ότι υπήρξαν επιθέσεις εναντίον παικτών του Πλατανιά στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών ο Ολυμπιακός και θεωρητικά να υπάρχει ενδεχόμενο να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ.