Volley League: Το προκλητικό σχόλιο Τσούπκοβιτς για τον Ανδρέα Ανδρεάδη και το… τρολάρισμα του γιου του Σαββίδη

 

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε όχι τόσο τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη, αλλά την ένταση ανάμεσα στον Αγκάμεζ και τον Ανδρεάδη ο Γιώργος Σαββίδης, που λατρεύει το άθλημα να απαντάει μέσω διαδικτύου.

http://www.gazzetta.gr/sites/default/files/18281090_10155245838313050_1702734221_n_1.jpgΟ υιός του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε την φωτογραφία που ο Αγκάμεζ πιάνει από τον λαιμό τον Ανδρεάδη έχοντας κάνει μοντάζ, βάζοντας στο κεφάλι του Κολομβιανού ένα καπέλο κλόουν και σε αυτό του Έλληνα κεντρικού ένα στέμμα και γράφει «δεν αντέχουν τα παλικάρια»!

Λίγο αργότερα ο Κονσταντίν Τσούπκοβιτς έκανε ένα προκλητικό και ειρωνικό σχόλιο στο facebook με στόχο τον Ανδρέα Ανδρεάδη, ο οποίος ναι μεν παρεκτράπη μετά το τέλος του τρίτου τελικού αλλά ζήτησε συγνωμη για την συμπεριφορά του.

Mετά το τέλος του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Ρέντη, όπου ο ΠΑΟΚ έσπασε την έδρα των «ερυθρόλευκων», ο Κονσταντόν Τσούπκοβιτς ανέβασε στο facebook ένα σχόλιο για το ματς κλείνοντας με μία πρόκληση προς το πρόσωπο του Ανδρέα Ανδρεάδη.

Συγκεκριμένα  ο ακραίος του Ολυμπιακού έγραψε: