Τέλος τα πανηγύρια στο Σουφλί! Ανακοινώθηκε επισήμως από την ΕΟΠΕ για το προσεχές Σάββατο το μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Ανδρών!

 

Μετά την μεγάλη επιτυχία του ΓΕΛ Σουφλίου με την κατάκτηση του Πανελλήνιου Σχολικού πρωταθλήματος, ομάδα που αποτελεί πλην του Δημήτρη Μούχλια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τον βασικό κορμό του Έβρου Σουφλίου, ο προπονητής της ομάδας Νίκος Μούχλιας πρέπει να προσγειώσει τους παίκτες του στην πραγματικότητα και να βάλουν τέλος στα πανηγύρια, αφού ξεκινά η προετοιμασία για το παιχνίδι “τελικό” με τον Αρχέλαο Κατερίνης που θα δώσει το εισιτήριο για την Α2 Ανδρών.

Θυμίζουμε ο Έβρος Σουφλίου ως πρωταθλητής ανδρών στην ΕΣΠΕΘΡ θα κληθεί να παίξει σε έναν αγώνα μπαράζ την άνοδο στην Α2 Κατηγορία, με τον Αρχέλαο εκεί όπου με τα υπάρχοντα δεδομένα θα μετέχουν η ΑΕ Κομοτηνής, η ΓΕΑ, ο Άθλος Ορεστιάδας και ο ΑΟ Ορεστιάδας εφόσον δεν δημιουργηθεί η ProLeague.

Το ματς θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα και τελικά όπως ανέφερε και νωρίτερα στην ημέρα το ThrakiSportS, θα γίνει στην Καβάλα όπως και επιθυμούσε η ομάδα του Σουφλίου, ώστε να μοιραστεί η απόσταση αναμεσα σε Κατερίνη και Σουφλί, αν και πιθανότερη έδρα φημολογούνταν ότι θα ήταν η Θεσσαλονίκη. Την απόφαση έλαβε και επίσημα η ΕΟΠΕ και την ανακοίνωσε στις δύο το μεσημέρι, μια ώρα μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ThrakiSportS.

Η έδρα του μπαράζ θα είναι το κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας, στην Καβάλα. Παράλληλα η ΕΟΠΕ όρισε και τα άλλα παιχνίδια – μπαράζ για άνοδο στην Α2 Γυναικών, ανάμεσά τους και αυτό της πρωταθλήτριας ΕΣΠΕΘΡ ομάδα του ΑΟ Καβάλας που θα παίξει στην θεσσαλονίκη. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε στις 14:08 έχει ως εξής:

Το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου θα διεξαχθούν οι τελευταίοι αγώνες μπαράζ για την άνοδο από τη Β’ Εθνική (Ανδρών – Γυναικών) στην Α2 (Ανδρών – Γυναικών).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΑΝΔΡΩΝ
Σάββατο 6 Μαΐου
Κλειστό Καλαμήτσας Καβάλα, ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης – ΑΣΑ Έβρος

ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Σάββατο 6 Μαΐου
Κλειστό Σταυρούπολης Θεσσαλονίκη, Φιλαθλητικός Πρέβεζας – ΑΟ Καβάλας

Κυριακή 7 Μαΐου
Κλειστό Δραπετσώνας, ΑΣ Νηρέας Καρδαμύλων – ΑΟ Κύδων Χανίων