Με… συμβουλές του θρακιώτη μάναtζερ ράγκμπι στον Σφαιρόπουλο, ο Ολυμπιακός πέταξε έξω την Εφές και πάει στο φάιναλ φορ της Πόλης

 

Ο Ολυμπιακός νίκησε στο πέμπτο και τελευταίο ματς της σειράς των πλέι οφ την Εφές Πίλσεν και εξασφάλισε την δέκατη συμμετοχή του σε φάιναλ φορ Ευρωλίγκας, έχοντας στις κερκίδες την στήριξη 17.000 οπαδών του, ανάμεσα στους οποίους και ο (γνωστός μας πλέον) θρακιώτης μάνατζερ ράγκμπι Πάνος Αριανίδης.

Βέβαια, κάποιοι από τους χιλιάδες φαν του στο facebook το προχώρησαν λίγο παραπάνω και ήδη ένας έκανε αποκαλύψεις ότι ο πραγματικός λόγος της παρουσίας του θρακιώτη μάνατζερ στο ΣΕΦ ήταν για να του δώσει χρήσιμες συμβουλές πως θα ξεπεράσει την Εφές και να κάνει… ηγετικό σεμινάριο στον Σφαιρόπουλο, στέλνοντας μηνύματα στους τούρκους για το τι θα ακολουθήσει όταν ο Πάνος Αργιανίδης αναλάβει τα ηνία της χώρας.

ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΟΜΗΝΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΚΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ ΣΕΦ. ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟΝ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ Η ΝΙΚΗ. ΑΧΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ, ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΓΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡΙΚΑ ΑΡΧΗΓΙΚΑ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΟΠΑΔΙΚΑ.