H επτάδα των Θρακιωτών που θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Σχολικό της Πάτρας και η εξάδα που «κόπηκε» στο παρά πέντε

 

Από το υπουργείο παιδείας ανακοινώθηκαν οι επίσημες λίστες συμμετοχής στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος στίβου που θα διεξαχθεί στην Πάτρα (Παμπελοποννησιακό στάδιο) από τις 3 μέχρι 5 τις Μαΐου και μέσα στις οποίες είναι και 7 παιδιά από ομάδες της Θράκης.

Συγκεκριμένα στις λίστες που προέκυψαν από τους σχολικούς αγώνες στις Σέρρες βρίσκονται δυο αγόρια και πέντε κορίτσια από την Θράκη

Στα αγόρια στους τελικούς θα δώσουν το παρών ο σφαιροβόλος Γιάννης Δομάσης του ΓΕΛ Αβδήρων έχοντας την 7η καλύτερη επίδοση με 14.98 μέτρα και ο δισκοβόλος Χρήστος Κονοντζιάν του 1ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης με 44.29 μέτρα και την 8η καλύτερη επίδοση.

Στα κορίτσια περισσότερες πιθανότητες για μια διάκριση έχει στο τριπλούν η Ελευθερία Σπουρίτα του 1ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης με επίδοση 11.02 μέτρα, η δισκοβόλος Ευθυμία Τσιακίρη του 1ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης με 33.44 μέτρα που αποτελεί την 7η καλύτερη επίδοση, όπως και αυτής της Σπουρίτα και η Μαρία Ζουπίδου επίσης στον δίσκο του 4ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης με επίδοση 33.38 μέτρα την 8η συνολικά.

Τέλος δυο ακόμα κορίτσια που θα συμμετέχουν στους αγώνες είναι στην σφαίρα η Αθανασία-Μαρία Καπουτσή του ΕΣΠ. ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης με την 10η καλύτερη επίδοση με  12.02 μέτρα και η Βασιλεία Φίτσιου του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης στο ύψος 1.52 μέτρα και 11η καλύτερη επίδοση.

Δυστυχώς κάποια παιδιά αν και ήταν από τους πρώτους επιλαχώντες όπως οι Αλέξανδρος Αλεξάκης (3ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης με 1.77 στο ύψος), Μιχαήλ Παπουτσόγλου (1ο ΕΠΑΛ Ξάνθης με 23.39 στα 200 μέτρα), Ματθαίος Βαλσαμίδης (3ο ΓΕΛ Ξάνθης με 7.00.85 στα 2000 μέτρα με φυσικά εμπόδια), ο Ευάγγελος Σιδεράς του 1ου ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου με 12.86 μέτρα στο τριπλούν), η Κωνσταντίνα Αμπράση (2ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης με 36.86 μέτρα στο ακόντιο) και ο Αργύρης Μπουργουτζόγλου (2ο ΓΕΛ Ξάνθης στο μήκος με 6.08 μέτρα) δεν θα είναι στα τελικά του Παμπελοποννησιακού σταδίου στην Πάτρα.

Δείτε παρακάτω μέσω του sportsfeed τις επίσημες λίστες.