ΕΠΣ Θράκης: Πανέτοιμοι να γράψουν ιστορία οι «Μαχητές» του Νέου Σιδηροχωρίου με στρατηγό τον Σάκη Σκουλή

 

«Παμε γερα παληκαρια! Γραψτε Ιστορια!». Με τα λόγια αυτά ένας οπαδός της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου δημιούργησε αυτήν την φωτογραφία και την κοινοποίησε στο facebook, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις της πρωτοπόρου ομάδας της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Θράκης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στην φωτογραφία εικονίζονται οι «μαχητές» της Δόξας με… στρατηγό τον προπονητή της ομάδας Σάκη Σκουλή, να ετοιμάζονται για την τελική μάχη ή αν θέλετε μάχες, επτά για την ακρίβεια, όσες απομένουν για την ολοκλήρωση των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έχει 27 βαθμούς, δύο παραπάνω από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και τρεις πάνω από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Οι δύο συνδιεκδικητές του στην κούρσα του τίτλου το απόγευμα της Τετάρτης παίζουν μεταξύ τους και κατά συνέπεια μια από τις δύο ή και οι δύο θα στραβοπατήσουν.

Ο Σάκης Σκουλής γνωρίζει ότι με νίκη την ίδια ώρα επί της Ελπίδας Σαπών, θα έχει γίνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για το θαύμα της κατάκτησης του τίτλου, όπως έδειχναν τα πράγματα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Και προετοιμάζει τους παίκτες του για τις μάχες αυτές.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ  ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ