Αγγλικό σκορ στο διεθνές φιλικό των παλαιμάχων του Ορέστη Ορεστιάδας με την Μπερόε Στάρα Ζαγόρα Βουλγαρίας

 

Ισόπαλη με σκορ 3-3 αναδείχθηκε η ομάδα παλαιμάχων του Ορέστη Ορεστιάδας με την Μπερόε Στάρα Ζαγόρα Βουλγαρίας, που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Καστανεών το περασμένο Σάββατο.

Όπως αναφέρεται στο μπλογκ των φίλων του Ορέστη, ήταν ένα δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές όμορφες φάσεις και αρκετά χαμένα γκολ κυρίως από πλευράς Ορέστη (και λόγω αστοχίας αλλά και λόγω του τερματοφύλακα της αντιπάλου ομάδας).

Τα γκολ της ομάδας του Β. Έβρου σημείωσαν οι Στέλιος Θεμελής στο 8΄, Πασχάλης Συριτούδης στο 25΄ και Κώστας Γκεργκίδης στο 51΄. Στο 38΄ (τα ημίχρονα ήταν 35λεπτα) λανθασμένα ακυρώθηκε τέρμα του Κώστα Γκεργκίδη ως οφσάιντ.

Οι της Μπερόε μείωσαν σε 2-1 στο 48′, σε 3-2 στο 59′ και ισοφάρισαν σε 3-3 στο 65′ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του γνωστού διεθνούς Βούλγαρου Βασίλι Ντραγκόλοφ, που αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τα χρώματα της Λάρισας και του Ιωνικού, ο οποίος είχε πετύχει και το 2ο γκολ.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε γεύμα προς τιμήν των φιλοξενουμένων σε ταβέρνα των Καστανεών, όπου εκ μέρους των Βουλγάρων προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα.

Οι  παλαίμαχοι του Ορέστη που αγωνίστηκαν είναι οι: Θεοδωρίδης, Ραδιόγλου, Μποζατζίδης Γ., Κυρπιτζής, Χρηστούδης, Τουφάκης, Αραμπατζής, Θεμελής, Κώστογλου, Αλεξακούδης Β., Συριτούδης, Τζαλίδης, Λαμπίδης, Μάτσιος Στέργ., Γκαϊντατζής, Μαρασλής, Αθανασιάδης, Γκεργκίδης. Δεν αγωνίστηκαν αν και παραβρέθηκαν οι Σάκης Τζιρατούδης, Σάκης Σιγρέκης και Λάκης Πατσάς.