ΕΠΣ Θράκης: Πέρασε από την Ξυλαγανή και έκανε αποφασιστικό βήμα τίτλου η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

 

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στα πλέι οφ της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης πέτυχε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά το νέο στραβοπάτημα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ιάσμου. Οι παίκτες του Σάκη Σκουλή δεν δυσκολεύθηκαν να πετύχουν τέσσερα τέρματα στην Ξυλαγανή και να πάρουν μια σπουδαία νίκη (φωτο απο Χρόνο).

Το ματς ήταν αρκετά χορταστικό για τους θεατές, που άγγιξαν τον τριψήφιο αριθμό, αφού είχε και πολλά γκολ και θέαμα. Στο πρώτο ημίχρονο το Νέο Σιδηροχώρι προηγήθηκε δύο φορές με τον Χατζήπαπα στο 4′ με πλασέ και στο 23′ με κεφαλιά αλλά οι γηπεδούχοι του Ορφέα Ξυλαγανής ισοφάρισαν ισάριθμες φορές με πλασέ του Γιαννακουδάκη στο 33′ και τον Γεωργιάδη στο 41ο λεπτό.

Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος μπήκε αποφασισμένη για τη νίκη, ξαναπήρε το προβάδισμα με τον Δανίδη να κάνει εντυπωσιακή προσωπική προσπάθεια, τον Τοροσιάν να αποκρούει και τον Κόσιη να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει πριν καν συμπληρωθεί το πεντάλεπτο της επανάληψης, ενώ σφράγισε τη νίκη με τέρμα του Δανίδη στο 69′, ο οποίος πέτυχε το γκολ που ίσως δικαιούταν να βάλει νωρίτερα εκμεταλλευόμενος αμυντικό λάθος της Ξυλαγανής.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ (Τσορμπατζόγλου): Τοροσιάν, Παππάς, Ιωάννου (46΄Απαλαγάκης), Ηλιόπουλος, Γιαννακουδάκης,  Ζώβληκας, Δερέμπεης (46΄Μπόζης), Γιάτσαι (73΄Οσμάν Χασάν), Χουσείν Σινάν, Γεωργιάδης, Ζαράκης.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σκουλής): Βασιλείου, Παππούς (63΄Γιαννακίδης), Τουρασανίδης, Αγγέλης, Αλεξακούδης, Πλασταράς, Κόσιης, Γάϊδας, Δανίδης (70΄Τσιτσιμάκας), Χατήπαπα, Μαυράκης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ηε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ