ΕΠΣ Θράκης: Ελπίδα Σαπών και ΠΑΟΚ Κοσμίου δεν σκόραραν και… έ«χ»ασαν και οι δύο

 

Ελπίδα Σαπών και ΠΑΟΚ Κοσμίου αναμετρήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Καλλιπάτειρας με σκοπό να κερδίσουν την συγκεκριμένη παρτίδα, αλλά τελικά έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καμία από τις δυο ομάδες αφού μένουν αμφότερες αρκετά πίσω στο κυνήγι του τίτλου.

Πολλές ευκαιρίες δεν υπήρξαν μπροστά στις δύο εστίες.  Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν κάπως πιο δυνατά στο παιχνίδι, αλλά ήταν στο δεύτερο ημίχρονο που είχαν τις πιο κλασικές ευκαιρίες για σκοράρισμα. Από την άλλη η Ελπίδα Σαπών εμφανίστηκε στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο με αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά στην επανάληψη βγήκε μπροστά στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσε να έχει πετύχει και αυτή γκολ.

Η φάση του παιχνιδιού έγινε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν σε ένα κόρνερ της Ελπίδας ο τερματοφύλακας Ποιμενίδης ανέβηκε μπροστά προκειμένου να υπάρχει αριθμητικό  πλεονέκτημα, θεωρώντας ότι είναι η τελευταία φάση του ματς. Το κόρνερ δεν έφερε καρπούς με τους Κοσμιώτες να φεύγουν στην αντεπίθεση με τον Στοϊνοβιτς να έχει απέναντί του μόλις έναν αμυντικό μετά την πάσα του Ερκάν.

Ο πρώτος σκόραρε μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, ωστόσο ο Γκράνας γύρισε την φάση πίσω μιας και στην πάσα του Ερκάν ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο κανόνας λέει ότι δυο τουλάχιστον αντίπαλοι παίκτες θα πρέπει να είναι πίσω από το επιθετικό κάτι που σε αυτή την περίπτωση δε συνέβαινε, αφού όπως προαναφέρθηκε ήταν μόνον ένας, αφού είχε βγει μπροστά και ο τερματοφύλακας.

 

Όπως επισημαίνει ο Γιώργος Σκουταρίδης στο RodopiSports (η φωτο προέρχεται από το “Περισκόπιο”), από όπου και τα στοιχεία, «είναι κρίμα πραγματικά οι είκοσι δυο ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να παίξουν την μπάλα που μπορούν αφού ο αγωνιστικός χώρος δεν τους το επιτρέπει. Για ακόμα μια φορά τα προβλήματα του γηπέδου ήταν πολύ έντονα, κάτι που επηρέασε το παιχνίδι και των δυο αντιπάλων».

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ: Ποιμενίδης, Σωμαράκης, Κουδούνης, Πασσάς, Ριζόπουλος, Αλήοσμάν, Ναεζή (78′ Γεωργοσούλης), Καραθανάσης Σ., Πάλι (68′ Καραθανάσης Β), Βαιόπουλος (30′ Πασχάλης)

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ: Δεληγιάννης, Πότσης, Γιαπρακτσής, Μητρούσης (38′ Μουρατίδης), Ταμάμης, Ξενάκης, Αραμπατζής (72′ Ζουμπιάδης), Κυπιρτόγλου, Αμέτ, Φλέγγας (76′ Λεβεντέλης), Στοϊνοβιτς

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ