ΕΠΣ Έβρου: Tα συγχαρητήρια του Ορέστη Oρεστιάδας στην ΑΕ Διδυμοτείχου για την κατάκτηση του τίτλου!

 

Το ήθος της αλλά και την αναγνώριση της αξίας του αντιπαλου απέδειξε με ανακοίνωσή της μετά τα μεσάνυχτα η ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομαδα της ΑΕ Διδυμοτείχου.

Η ανακοίνωση του Ορέστη: “Μετά τη σημερινή ήττα του Ορέστη στην Άνθεια (1–0), η Α.Ε. Διδυμοτείχου, παρά το ότι υπολείπεται μία αγωνιστική ακόμη μαθηματικά και συνεπώς ουσιαστικά (μένει το τυπικό) κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ Έβρου και από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Ο Μ.Γ.Σ. «Ορέστης» μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ Έβρου από την Αθλητική Ένωση Διδιδυμοτείχου, αναγνωρίζοντας, την άξια και δίκαιη επικράτησή της στο μαραθώνιο της αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017, πέρα από την σε υγιές και αθλητικό πλαίσιο αντιπαλότητα, συγχαίρει αυτήν και της εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής της επομένης αγωνιστικής περιόδου ούτως ώστε να τιμηθεί και να αναδειχθεί, με την αγωνιστική της παρουσία η ίδια, η πόλη του Διδυμοτείχου και μαζί τους ολόκληρος ο νομός Έβρου”.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here