ΕΠΣ Έβρου: Όλα μηδέν στο ντέρμπι γοήτρου στο Σουφλί ανάμεσα σε Έβρο και Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Σε ένα παιχνίδι που τίποτα δε θύμιζε τα ντέρμπι της Γ’ Εθνικής των δυο τελευταίων χρόνων στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” ο Έβρος Σουφλίου και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έμειναν στο 0-0.

Οι δυο ομάδες στο παιχνίδι αυτό της προτελευταίας αγωνιστικής ήθελαν την νίκη “γοήτρου” ο Έβρος Σουφλίου ωστε να διατηρήσει το αήττητο σερί του απέναντι στον Εθνικό ωστε να πλησιασει την πρωτη οκτάδα και οι Αλεξανδρουπολίτες ωστε να τερματίσουν κοντά στην πρωτη τετράδα.

Ο Έβρος Σουφλίου στο πρώτος μέρος είχε ωραιο σουτ στο καθετο δοκάρι στο 20’με τον Λειβαδίτη και στην επαναφορα ο Κελεσιδης δεν μπορεσε να ανοιξει το σκορ, ενω είχε και μια καλή φαση και με τον Μπετζέκα, αν και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο πρωτο ημίχρονο είχε φλύαρη την υπεροχή στο πρωτο κυρίως ημίωρο. Στο 42′ ο Παρασκευάς τραυματίστηκε στον ώμο και αντικαταστάθηκε από τον Κονομι. Στο δευτερο μερος το παιχνίδι παρέμεινε μέτριο με του φιλοξενούμενους να εχουν μια καλή ευκαιρία με σουτ από τα πλάγια με τον πρωην του Έβρου τον Αντωνιάδη ενω και οι γηπεδουχοι εχασαν καλές ευκαιρίες με τα σουτ του Μισιούδη και του Κελεσίδη.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Σταματακης): Σειτανίδης, Παπαναστασίου, Πετκίδης Μπετζέκας, Κουτσούλας, Μιχούδης, Μισιούδης, Λειβαδίτης (Λαζίδης), Κελεσίδης (60′ Ραλης), Κουρούδης (61′ Λάζος), Πρεπούδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Παπαράδης): Γιαννόπουλος, Σουλακακης, Ραλλης (81′ Σουσαμίδης), Παρασκευας (42′ Κονομι), Σκάρλος, Τζελέπης (57′ Θανος), Κούπας, Αγοράκης, Πετρίδης, Καρακασίδης, Αντωνιάδης