ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ο προπονητής του Λεύκιππου Πάνος Παπαδόπουλος για τη νίκη επί του Ρούπελ και το δεύτερο παιχνίδι στο Σιδηρόκαστρο

 

Ο Λεύκιππος Ξάνθης νίκησε δύσκολα με 74-70 το Ρούπελ Σιδηροκάστρου και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στο final four του πρωταθλήματος. 

Σε δηλώσεις του στο ThrakiSportS μετά τo τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας της Ξάνθης είπε ότι “ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο το θέλαμε πάρα πολύ, αλλά είχαμε άγχος για την πρώτη μας συμμετοχή στα play off. Δεν ήμασταν καλοί αμυντικά, αλλά τελικά τα καταφέραμε να κερδίσουμε”.

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι είπε πως “η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε επιθετικά και ανταποκρίθηκε. Είχαμε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μας βγήκαν τα αμυντικά πλάνα που είχαμε. Τελικά τα παιδιά τα κατάφεραν και πάμε με αισιοδοξία στο δεύτερο παιχνίδι για να κάνουμε το 2-0 και να έχουμε μία εβδομάδα παραπάνω για να προετοιμαστούμε για το final four”.

Όσον αφορά την ομάδα του Σιδηροκάστρου ο Πάνος Παπαδόπουλος είπε ότι “το Ρούπελ ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Ήρθε στην Ξάνθη για να κάνει την έκπληξη στο πρώτο παιχνίδι. Μας αιφνιδίασε, όμως μπορέσαμε και ανταποκριθήκαμε στο ρυθμό του παιχνιδιού, με τον Μίλαν Ψάλτου σε πολύ καλή μέρα, να σκοράρει και να μοιράζει πάσες και τον Κουμπάνη να τελειώνει τις φάσεις και με όλη την καλή αμυντική διάθεση και λειτουργία στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε και πήραμε την πολύτιμη για εμάς νίκη”.