Photos: Η συγκίνηση και η αποθέωση του Λουτσέσκου στο τελευταίο του κοουτσάρισμα στην Ξάνθη

 

Η Ξάνθη νίκησε με 3-0 την Βέροια στο αντίο της φετινής σεζόν, αλλά όσοι (λίγοι) βρέθηκαν στα Πηγάδια δεν θα θυμούνται το αποτέλεσμα αλλά τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα και μετά το τέλος του, στο αντίο του Ραζβάν Λουτσέσκου από την Ξάνθη.

Ο πρόεδρος της Ξάνθης Άρης Πιαλόγλου ήταν εκείνος που παρέδωσε στον ρουμάνο κόουτς την τιμητική πλακέτα. Οι παίκτες φρόντισαν δια των αρχηγών του συλλόγου να του δωρίσουν μια φανέλα της Ξάνθης με το όνομά του και τον αριθμό 108, όσα παιχνίδια έκατσε στον πάγκο της ομάδας.

Μία ανθοδέσμη του πρόσφεραν οι παλαίμαχοι του ΑΟΞ, εκ μέρους των οποίων βρέθηκαν οι Γιάννης Δημητριάδης και Σάκης Καρασερίδης, ενώ όπως είχε προαναγγελθεί, οι XanthiFans πρόσφεραν επίσης μια ανθοδέσμη στον Λουτσέσκου αλλά και ένα κασκόλ, με το οποίο τυλίχθηκε και κοούτσαρε στην συνέχεια τον αγώνα.

Δεν έκρυψε την συγκίνηση και τα δάκρυά του ο Ρουμάνος, ωστόσο τα πιο αποθεωτικά τα είχαμε στο τέλος, όταν οι παίκτες σήκωσαν τον Λουτσέσκου στα χέρια και τον πέταξαν ψηλά στον αέρα. Δείτε το βίντεο από την βράβευση Λουτσέσκου με ένα κλικ ΕΔΩ. Η αποχαιρετιστήρια συνέντευξη του ρουμάνου κόουτς στο ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ. Απολαύστε τις φωτογραφίες,..