Γ’ Εθνική: Πήρε την άτυπη «ρεβάνς» ο Ορφέας Ξάνθης από τον Νέστο Χρυσούπολης

 

Χάρη σε ένα γκολ του Μελισσόπουλου, αλλά και μια πολύ καλή συνολική εμφάνιση ο Ορφέας Ξάνθης το απόγευμα της Κυριακής επικράτησε στην έδρα του, επί του Νέστου Χρυσούπολης, στο γειτονικό ντέρμπι του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, και πήρε την άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στην Χρυσούπολη.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή έπαιξε πολύ καλά καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε να επικρατήσει με το τέρμα του Μελισσόπουλου στο 55ο λεπτό, ενώ είχε μάλιστα και μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και ακόμα ένα γκολ, αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του . Με αυτή τη νίκη επί του Νέστου ο Ορφέας Ξάνθης, έφτασε τους 37 βαθμούς και την 6η θέση, μόλις 5 βαθμούς λιγότερους από τον σημερινό του αντίπαλο που βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μ. Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλίλ (62’ Άντι), Χαλίλ Ιμπραΐμ (46’ Μαλαδένης), Κατρανίτσας, Μακράκης, Μελισσόπουλος (69’ Καραγκιόζης Ι.), Καραγκιόζης Β., Μπουτακίδης, Λαζαρίδης, Τορομανίδης, Μουμίνογλου.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Σουμουλίδης, Καζαντζίδης, Μπουλγκούρας, Παυλακάκης, Μαρκάκης Δ., Τσάκωνας (61’ Κωνσταντίνου), Μενίκου (26’ λ.τ. Βαλαβανόπουλος), Λάσπατζης, Φαμπιόλ (71’ Μπούτος), Τόρες, Κούτεφ.