Γ’ Εθνική: Δύσκολες αποστολές για Ορφέα Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών με Νέστο και Καρδία (17:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Τέσσερις αγωνιστικές έμειναν για την λήξη του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με όλα να έχουν ξεκαθαρίσει στην κορυφή αλλά και καιρό τώρα στην ουρά της βαθμολογίας και το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής περιλαμβάνει αναμετρήσεις που βρίσκει τον Ορφέα Ξάνθης να υποδεχεται τον Νέστο Χρυσούπολης που παλεύει για την τρίτη θέση και την Δόξα Προσκυνητών να ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη να αντιμετωπίσει την Καρδία (17:00, LIVE ThrakiSportS).

Στον Ορφέα που εχει 34 βαθμούς και είναι έβδομος μετά και την νίκη στην Νάουσα επί της τοπικής ομάδας θέλουν το τρίτο σερί τρίποντο (προηγηθηκε η νικη ανευ αγώνα επί της ΠΑΕ Ποντίων Βατόλακκου) ώστε στα τελευταία παιχνίδια να διεκδικήσουν και να επιστρέψουν στην πέμπτη θέση του που ειχαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή που ωστόσο εκτός έδρας αποδίδει ίσως καλύτερα απεναντι σε μια δυνατή ομάδα όπως ο Νέστος θέλει την πέμπτη της νίκη στο γήπεδο του ΑΟΞ αφού σε 12 παιχνιδια στην Ξανθη (μαζι με το ανευ αγωνα με την ΠΑΕ Ποντίων) μετρα 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Ο Νέστος Χρυσούπολης του Δημήτρη Μαγκαφίνη που είναι τεταρτος με 42 βαθμούς προερχεται από 3 σερί νικες και θελει να αυξήσει το σερι του αυτό στην γειτονική Ξάνθη και να πλησιασει στην βαθμολογια την τρίτη ΑΠΕ Λαγκαδα. Στον πρωτο γυρο ο Νεστος επικρατησε δυσκολα 1-0 του Ορφέα στην Χρυσούπολη.

Στο παιχνίδι της Καρδίας η Δόξα Προσκυνητών που ειναι 13η με 20 βαθμούς και αγνοεί την νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια ή αλλιώς από τις 5 Φλεβαρη και το 2-1 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου (μεσολαβεί η νίκη ανευ αγωνα επί του Βατόλακκου ανευ αγώνα ωστόσο), ταξιδεύει δευτερη συνεχη εβδομάδα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης με στοχο ενα θετικό αποτέλεσμα και να πετύχει ότι δεν πέτυχε στην Χαλάστρα.

Ο Γιάννης Πουρλιάκας ωστόσο έχει αρκετα προβλήματα και κατεβαίνει στην Καρδία με μόλις 14 παίκτες στην αποστολή. Η Δόξα εκτός έδρας εχει σε 12 παιχνίδια 1 νίκη επί του Φούφα, 3 ισοπαλίες που ωστόσο είναι το τελευταίο διάστημα και 8 ήττες.

Η ομάδα της Καρδίας που βρισκεται με 34 βαθμούς ισόβαθμη του Ορφέα και του Παραλιμνίου θέλει να διπλασιασει τις νικες της επί των Προσκυνητων και να διεκδικησει τις πιθανότητές που εχε για την πέμπτη θέση. Στο πρωτο γυρο η Καρδία πέρασε από την εδρα της Δόξας με 1-2.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής: Α.Ο. Καρδίας – Δόξα Προσκυνητών, Απόλλων Καλαμαριάς – Εορδαϊκός, Λαγκαδάς – Καμπανιακός, Ορφέας Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης, Αλμωπός Αριδαίας – Δόξα Δράμας, Μακεδονικός Φούφα – Νάουσα και ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου – Καβαλα 0-3 ανευ αγώνα. Ρεπό έχει ο Απόλλων Παραλιμνίου.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΣΤΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ