Γ΄Εθνική: Νίκη στο… ρελαντί για την ΑΕ Κομοτηνής επί της Αγίας Βαρβάρας

 

Χωρίς να δυσκολευτεί και με πατημένο το γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕ Κομοτηνή νίκησε εύκολα με 78-37 την Αγία Βαρβάρα παραμένοντας ισόβαθμη του Παναθλητικού στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η Αγία Βαρβάρα ήταν ανταγωνιστική για 10 λεπτά, όπου η ΑΕ Κομοτηνής προσπαθούσε να βρει ρυθμό μετά και τη μεγάλη αγωνιστική απραξία, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 18-12. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ΑΕ Κομοτηνής με πολύ καλή άμυνα και βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση ανέβασε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 41-22.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα της Κομοτηνής λίγο έλειψε να μη δεχθεί πόντο, με την Αγία Βαρβάρα να σκοράρει 2 πόντους στο τέλος της τρίτης περιόδου. Έτσι η διαφορά εκτοξεύτηκε, με το δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 57-24. Στο τέταρτο δεκάλεπτο παρά τις αλλαγές και τη χρησιμοποίηση νεαρών παικτών (Ζεκιριέ, Καραμανλής, Μπορμπίδης) από τον Σωτήρη Κοκκινόπουλο δεν άλλαξε κάτι, με τη διαφορά να ανεβαίνει κι άλλο και την ομάδα της Κομοτηνής να φτάνει στο τελικό 78-37.

Δεκάλεπτα: 18-12, 41-22 (ημίχρονο), 57-24, 78-37 (τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Ζαχαριάδης-Κολοκυθάς

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κοκκινόπουλος): Σταματέλος 18 (4), Καραμανλής, Χονδρόπουλος 6 (2), Βάκρινος 8, Λεχούδης, Σαρημπαλίδης, Κουτσοβασίλης 16 (2), Δ. Καραμπέκης 18 (2), Μπορμπίδης 6, Βαχαρίδης 3 (1), Παλλάκης, Ζεκιριέ 3 (1).

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ (Καμαράκης): Σιδεράς 4, Δαφτσής 2, Καντζάλης, Παϊτάρης, Χρονόπουλος 2, Δανίκας 25 (2), Παπακωνσταντίνου 4, Συρόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Μπανάσας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here