Super League: «Τρένο» οι έφηβοι της Ξάνθης! Νίκησαν και την Λάρισα και παραμένουν πρώτοι

 

Με σπασμένα φρένα συνεχίζει η εφηβική ομάδα της Ξάνθης που χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κατάφερε να κερδίσει με 3-2 την Λάρισα στα Πηγάδια, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του 4ου γύρου, και με αυτή τη νίκη παρέμεινε έστω και με παραπάνω αγώνα στην κορυφή της βαθμολογίας του Βόρειου ομίλου του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή άνοιξαν το σκορ πολύ νωρίς, αφού μόλις στο 4ο λεπτό ο Γκατζόγιας νίκησε τον αντίπαλο κίπερ και έκανε το 1-0. Η Ξάνθη δεν έμεινε όμως εκεί, ακόμα και μετά την επίτευξη του τέρματος πίεσε ψηλά και κυνήγησε το 2-0, που θα της έδινε μεγαλύτερη ασφάλεια. Κάτι που εν τέλει ήρθε στο 37′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δουλγέρη, ενώ λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 40′ ο Ιωάννου παραβίασε την αντίπαλη εστία για τρίτη φορά και έγραψε το 3-0, πριν καν τη ανάπαυλα.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Λάρισας ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 42ο λεπτό και να διαμορφώσει το τελικό 3-2 αρκετή ώρα μετά και συγκεκριμένα ένα λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης.Η Ξάνθη έδειξε και πάλι πολύ πειθαρχημένη και κατάφερε να πάρει άλλο ένα τρίποντο. Με αυτή τη νίκη η Ξάνθη έφτασε τους 61 βαθμούς, και βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, έχοντας βέβαια και ένα παιχνίδι παραπάνω από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

ΞΑΝΘΗ (Κώστας Μπεδρελής): Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου (72′ Ποδαρας), Λεωντσάκος (60′ Σπυριδωνίδης), Θυμιάνης (87′ Τηλαβερίδης), Θεοφυλάκης, Μελιόπουλος (66′ Κριεζής) Γκατζόγιας, Γράβας, Ιωάννου, Δουλγέρης, Σουλεϊμάν (78′ Κιούπης).