Γ’ Εθνική: Με 19άδα και χωρίς απουσίες για το γειτονικό ντέρμπι με τον Νέστο Χρυσούπολης ο Ορφέας Ξάνθης

 

Με χαλαρή προπόνηση ολοκλήρωσε το Σάββατο την προετοιμασία του ο Ορφέας Ξάνθης για το παιχνίδι της Κυριακής (17:00, LIVE ThrakiSportS), με τον Νέστο Χρυσούπολης, και μετά το πέρας της, ο Μπάμπης Χατζημεστής ανακοίνωσε και την αποστολή του αγώνα, από την οποία δεν απουσιάζει σχεδόν κανένας από τα βασικά γρανάζια και πλέον ο Ορφέας θέλει να κάνει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά στην έδρα του.

Μετά τις τελευταίες οδηγίες που έδωσε στους παίκτες, λοιπόν, ο Μπάμπης Χατζημεστής είχε την ικανοποίηση να δει πως όλοι οι παίκτες του είναι ετοιμοπόλεμοι για τον αγώνα της Κυριακής, και ανακοίνωση χωρίς κανέναν «πονοκέφαλο» την αποστολή της ομάδας για το ματς. Μάλιστα στην αποστολή επέστρεψε και ο τιμωρημένος εδώ και καιρό Καρά Αλή Ονούρ για ένα πειθαρχικό παράπτωμα, ενώ μοναδική απουσία από την 19άδα είναι ο τραυματίας Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Η αποστολή της ομάδας απαρτίζεται από τους: Ρούφο, Αθανασίου, Χακή Τζαμπάζ, Μακράκη, Μαλαδένη, Θεοδωρίδη Χ., Κατρανίτσα, Καρά Αλή Ονούρ, Καραγκιόζη Β., Μπουνταγκίδη, Τορομανίδη, Μεκερά, Λαζαρίδη, Μελισσόπουλο, Καραγκιόζη Γ., Θεοδωρίδη Κ., Χαλήλ Ιμπράμ, Μουμίνογλου Τουγιάλ και Χίντ Ιμέρ.