ΕΠΣ Ξάνθης: «Κλείδωσε» την τρίτη θέση η Ασπίδα Ξάνθης μετά τη νίκη επί του Ηρακλή Ζυγού

 

Με τον αγώνα της Ασπίδας Ξάνθης με αντίπαλο τον Ηρακλή Ν. Ζυγού στο ΔΑΚ Ξάνθης, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά την νίκη, με το τέρμα του Χατζόπουλου και με αυτό το αποτέλεσμα να κλειδώνουν σίγουρα την τρίτη θέση και περιμένουν πλέον τα αποτελέσματα της Θαλασσιάς στα επόμενα παιχνίδια για κάτι καλύτερο.

Με το τέρμα το Χατζόπουλου, από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση, η Ασπίδα κατάφερε να επικρατήσει του Ηρακλή Ζυγού στο μεταξύ τους ματς, και αύξησε την διαφορά από την ομάδα του Ζυγού στος 7 πόντους, κάτι που σημαίνει πως οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν και μαθηματικά μια θέση στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Μάλιστα σε συνδυασμό με τα επόμενα αποτελέσματα των αγώνων της Αναγέννησης Θαλασσιάς, η Ασπίδα ενδέχεται ίσως και να τερματίσει ακόμα ψηλότερα.

Η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εννοείται πως δεν τελειώνει σήμερα, αφού υπάρχει ήδη στο πρόγραμμα και το αυριανό ντέρμπι κορυφής, που ενδεχομένως θα κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή, ανάμεσα στην Αναγέννηση Θαλασσιάς και τον πρωτοπόρο Άρη Αβάτου. Συγκεκριμένα ο Άρης Αβάτου θα στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής με οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της ήττας στο αυριανό παιχνίδι, ενώ εάν η Αναγέννηση καταφέρει να επιβληθεί τότε θα πρέπει η ομάδα του Αβάτου να πάρει τη νίκη σε τουλάχιστον ένα από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια.