Volley League: Με 3-0 ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό με μεγάλη εμφάνιση από Ανδρεάδη και Γκαρά

 

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση, επιβλήθηκε με 3-0 σετ επί του Ολυμπιακού στην Πυλαία και έκανε το 1-1 στη σειρά των τελικών της Volley League δείχνοντας ότι θα αποτελέσει δύσκολο αντίπαλο για τους ερυθρόλευκους. 

Οι παίκτες του Ελγκέτα έκαναν το καλύτερο τους φετινό παιχνίδι, ήταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς από τον Ολυμπιακό και έφτασαν δίκαια και εύκολα στη νίκη με τους Εβρίτες Ανδρέα Ανδρεάδη και Δημήτρη Γκαρά να έχουν αποτελεσματικό παιχνίδι.

Με όπλο την υποδοχή του Γκαρά, ο Τερζής έκανε ιδανικό μοίρασμα του παιχνιδιού και αυτό έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Ο Στάροβιτς και ο Ντάντε ήταν εκείνοι που τράβηξαν περισσότερο στην επίθεση έχοντας 18 και 10 πόντους αντίστοιχα.

Σπουδαία  δουλειά είχαμε όμως και από τους Τακουρίδη και Ανδρεάδη πάνω στο φιλέ σε έναν ΠΑΟΚ που δεν υστέρησε κανείς. Στην αντίπερα όχθη ο Ολυμπιακός δεν έδειξε τη γνωστή του σταθερότητα και κάπως έτσι ήρθε φυσιολογικά το 3-0.

Έτσι, η σειρά των τελικών μεταφέρεται την ερχόμενη Δευτέρα (1/5) στου Ρέντη με το σκορ στο 1-1, ενώ δεδομένα πλέον θα έχουμε τέταρτο παιχνίδι στην Πυλαία την ερχόμενη Πέμπτη (4/5).