Στο φάιναλ φορ η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, στα μπαράζ αυτή της Ροδόπης

 

Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου της Θράκης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αστυνομικών Διευθύνσεων η ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης  με προπονητή τον Βασίλη Τσιομλεκίδη πέτυχε την τέταρτη κατά σειρά νίκη της, κερδίζοντας στο “Φώτης Κοσμάς” την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης  με σκορ 4-2.

Όπως επισημαίνει ο Πάνος Θρακιώτης (thrakiotis.com), τα τέρματα για τους νικητές και πρωταθλητές στην περιοχή μας, σημείωσαν οι Κωνσταντάκης, Δορουγιδένης, Παγωνίδης, Γκουλιάμας ενώ για την ομάδα της Κομοτηνής και τα δυο γκολ ο Ροδουσάκης.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης θα αγωνιστεί πλέον στο φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί στα μέσα Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη. Ελπίδες όμως διατηρεί για συμμετοχή εκεί και η Α.Δ. Ροδόπης, η οποία ωστόσο θα πρέπει να διεκδικήσει την συμμετοχή της μέσα από αγώνες μπαράζ με τις Α.Δ. Δράμας και Λευκάδας.

Α.Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ:  Τσιακιρίδης, Ανδρεόπουλος, Αποστολίδης, Σίσκος, Παργαρίτης, Κωνσταντάκης Τσανάκας, Δορουγιδένης, Κυριακίδης, Λαμπίδης, Γκουλιαμας. Στον πάγκο: Φρατζανάς, Δανιήλ, Παγωνίδης, Γκουντενούδης, Μπαρμπαγιάννης, Καρασερίδης, Πετκίδης.
Α.Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ: Τσιτσεράκης, Μυστρίδης, Παναγιωτίδης, Δάκος, Κουκοβίνης, Τσορμπατζόγλου, Τσιλιγκαρίδης, Ροδουσάκης, Δούκας, Βουτσάς. Στον πάγκο: Μακίδης, Σαπρανίδης, Κολάκης, Τσαλίδης, Νταβανος.