Συμπληρώνει επτάδα ο Έβρος στις κλήσεις της νέας Εθνικής Ανδρών! New entries Κασαμπαλής και Τσέλιος!!!

 

Πολλές εκπλήξεις επιφύλασσαν οι πρώτες κλήσεις του Κώστα Αρσενιάδη ως ομοσπονδιακού προπονητή, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας στην Αλεξανδρούπολη, εν όψει της συμμετοχής της στον προκριματικό όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Αρσενιάδης ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 αθλητών που θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα προετοιμασία, ανάμεσά τους και πέντε Εβρίτες. Στις κλήσεις περιλαμβάνονται και οι πέντε εβρίτες που συμμετείχαν και πέρυσι στην ομάδα, επί Δρίκου, υπάρχουν όμως και δυο new entries: ο Σταύρος Κασαμπαλής και ο Παρασκευάς Τσέλιος.

Αναλυτικά οι αθλητές που κλήθηκαν είναι οι εξής (με πιο έντονα μαύρα γράμματα οι Εβρίτες):

Πασαδόροι: Κώστας Στιβαχτής (Ολυμπιακός), Ντίμα Φιλίποφ (Ολυμπιακός), Θάνος Τερζής (ΠΑΟΚ), Σταύρος Κασαμπαλής (LEKA Volley)

Διαγώνιοι: Δημήτρης Τζούριτς (Verona), Γιώργος Τζιουμάκας (Piacenza)

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας (Ajaccio), Ανδρέας Ανδρεάδης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Τακουρίδης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Σουλτανόπουλος (Ολυμπιακός), Παρασκευάς Τσέλιος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Ακραίοι: Θανάσης Πρωτοψάλτης (Friedrichshafen), Ραφαήλ Κουμεντάκης (Cuprum Lubin), Ανδρέας Φράγκος (Ολυμπιακός), Μενέλαος Κοκκινάκης (Ολυμπιακός), Ανέστης Δαλακούρας (Aich Dob)

Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου (Ολυμπιακός), Δημήτρης Γκαράς (ΠΑΟΚ)

Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ομάδας, όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της άλλης Παρασκευής 4ης Μαΐου στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας από τις 5 έως τις 15 Μαΐου.

Κατόπιν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μετακινηθεί στην Αθήνα όπου από τις 17 έως 19 Μαΐου θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με την Εθνική Τυνησίας στο κλειστό του Ρέντη.

Υπενθυμίζουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συμμετέχει στο β’ όμιλο που θα διεξαχθεί στις πόλεις Ντε Κογκ και Άπελντορν της Ολλανδίας από 23 έως 28 Μαΐου και εκτός από την οικοδέσποινα του τουρνουά στον όμιλο βρίσκονται και οι Σλοβακία, Αυστρία, Λουξεμβούργο, Μολδαβία.