Πήρε το «χαρτί» ως πολιτικός μηχανικός ο Θωμάς Τσέκος και περιμένει αυτό του … στρατού! (+photos)

 

Το χαρτί του πτυχίου στο χέρι έστω και λίγο καθυστερημένα αφού θα μπορούσε να το πάρει και το χειμώνα αλλά ελέω …στρατού δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί στην ορκομωσία του, πήρε ο παίχτης του Ποσειδώνα Καλαμαριάς και γιος του παλιού άσου του Πανθρακικού και της Καλαμαριάς Ζήση, Θωμάς Τσέκος.

Ο Τσέκος ορκίστηκε στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Ξάνθης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και πλεον περιμένει να πάρει και το χαρτί της απόλυσης του από το στρατό το καλοκαίρι.

Ο Τσέκος που είναι γνωστός ως… συλλέκτης τίτλων σε Καβάλα και Θράκη, πέρυσι ξεκίνησε σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στην συνέχεια κατέκτησε την άνοδο στην Γ’ Εθνική με την Δόξα Προσκυνητών όπως και προπερσι με τον Νέστο Χρυσούπολης.

Εχει αγωνιστεί επίσης με επιτυχία σε Ελπίδα Σαπών και Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου όπου επίσης πήρε το πρωτάθλημα, ενω φέτος χάλασε αυτό το σερί αφού αρχικά με την Δόξα Θεολόγου στην ΕΠΣ Καβάλας και από τον Γενάρη με τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, δεν κατέκτησε κάποιο τίτλο.

Βέβαια για φέτος, πιο σημαντικός τίτλος από το πτυχίο δεν θα μπορούσε να υπάρξει για τον Τσέκο. Στην σημαντική αυτή στιγμή για τον ίδιο εκτός από συγγενείς και φίλους, βρέθηκαν και αρκετοί πρωην συμπαίκτες του όπως ο Χρήστος Βάσκος της Δόξας Προσκυνητών και ο Κώστας Μαδούρας του ΠΑΟΚ Κοσμίου.