Μια Κομοτηναία θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Ολυμπιονίκη της ιστιοπλοΐας Βύρωνα Κοκκαλάνη!

Πολλές αλλαγές επιφύλαξε το 2017 στη ζωή του Βύρωνα Κοκκαλάνη ο οποίος μετά τη συνεργασία του με τον Νικόλα Κακλαμανάκη στο αγωνιστικό κομμάτι, στο προσωπικό ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά… μπαμπάς!

Το 2016 άφησε μία γλυκόπρικρη (περισσότερο πικρή) γεύση στον Κοκκαλάνη που διεκδίκησε το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά έμεινε τελικά στην 5η άκρως τιμητική θέση, στην κατηγορία των RSX. Ωστόσο το 2017 μέχρι στιγμής μόνο ευχάριστα συναισθήματα δημιουργεί στον Έλληνα ιστιοπλόο.

Έχοντας ξεκινήσει συνεργασία με τον παγκόσμιο θρύλο της ιστιοσανίδας, Νικόλα Κακλαμανάκη ο οποίος είναι αυτός που τον προπονεί και τον ετοιμάζει για τους Αγώνες του 2020, ο Κοκκαλάνης ετοιμάζεται και για το σπουδαιότερο μετάλλιο της ζωής του καθώς η σύντροφος του Σοφία είναι πέντε μηνών έγκυος.

Αυτό που δεν ξέρουν όμως πολλοί είναι ότι η Σοφία έλκει την καταγωγή της από την Κομοτηνή από την πλευρά της μητέρας της (το γένος Καραμανώλη). Παρόλο που μεγάλωσε μακριά από την Θράκη, αγαπά την πατρίδα της, την οποία συχνά επισκέπτεται συχνά και έχει πολλές αναμνήσεις από ταξίδια, συνήθως τα καλοκαίρια με το αυτοκίνητο, όπως όλα τα παιδιά των Θρακιωτών που μεγαλώνουν εκτός Θράκης.

Η Σοφία είχε βρεθεί κοντά στην προσπάθεια του Βύρωνα Κοκαλάνη και στο Ρίο ντε Τζανέιρο και ο φακός τους εντόπισε και τους απαθανάτισε στον πανέμορφο χώρο του Ιδρύματος Νιάρχου, όπου έδωσαν το παρών στον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Run που διεξάγεται εκεί μέχρι την Κυριακή (εκεί όπου βρέθηκε και η πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου με τον Ξανθιώτη κουμπάρο της Δημήτρη Μιχαηλίδη).

O Kοκκαλάνης ετοιμάζεται για να κάνει και το ντεμπούτο του για το 2017 την άλλη εβδομάδα, καθώς στις 6 Απριλίου θα ξεκινήσει τους αγώνες του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φέτος διεξάγεται στη Μασσαλία (υπό την καθοδήγηση του Κακλαμανάκη). Στη συνέχεια θα επικεντρωθεί στο μεγάλο του στόχο που είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο οποίο θα αγωνιστεί ως… πατέρας.

Φρέσκος μπαμπάς θα ταξιδέψει στην Ενοσίμα της Ιαπωνίας για να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στις 16 Σεπτεμβρίου, στα νερά όπου το 2020 θα διεξαχθούν οι κούρσες των Ολυμπιακών Αγώνων…