«Ησαΐα χόρευε» για τον Στέλιο Τουργαΐδη της Αναγέννησης Θαλασσιάς με κουμπάρο τον Γιάννη Παπαδημητρίου

 

Μπορεί να προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Άρη Αβάτου η Αναγέννηση Θαλασσιάς, ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα σύσσωμη η ομάδα είχε άλλες ασχολίες, πολύ πιο ευχάριστες από τις αγωνιστικές.

Ακριβώς μια εβδομάδα πριν ένα από τα βασικά της στελέχη, ο Στέλιος Τουργαΐδης, που πρωταγωνιστεί με την φανέλα της Αναγέννησης στην Α1 Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, χόρεψε τον χορό «του Ησαΐα» και ενώθηκε με τα ισόβια δεσμά του γάμου με την καλή του, Σταυρούλα Πολυχρονιάδου.

Η τελετή έγινε στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στους Τοξότες, όπου ήρθαν «εις γάμου κοινωνίαν» ο Στέλιος Τουργαΐδης με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Κουμπάρος, επίσης από τον ποδοσφαιρικό χώρο, ο ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στο χωριό των Τοξοτών, αλλά και συμπαίκτης του  Τουργαΐδη στην Θαλασσιά, Γιάννης Παπαδημητρίου. Μαζί πήγαν μάλιστα την επομένη στο μαγευτικό δάσος της περιοχής για το photo shooting της επόμενης μέρας.

Τον γάμο ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι, μέχρι πρωίας, αλλά με το πρωτάθλημα να έχει πάρει φωτιά και το ντέρμπι κορυφής με τον Άρη Αβάτου να έρχεται, είναι άγνωστο αν τελικά ο Στέλιος Τουργαΐδης αποφάσισε να κάνει τώρα το ταξίδι του μέλιτος, ή αν από κοινού με τη σύζυγό του αποφάσισαν να περιμένουν λίγο ακόμα.

Δείτε και σχετικό βίντεο από το γλέντι του γάμου που ανέβασε ο κουμπάρος: