Super League: Με ασκήσεις τακτικής αλλά και… μπάρμπεκιου η σημερινή προπόνηση της Ξάνθης (+photos)

 

Με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της Ξάνθης για το τελευταίο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος, με αντίπαλο τη Βέροια στα Πηγάδια, με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία να έχουν σαν στόχο σε αυτό το παιχνίδι τη νίκη, ούτως ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά.

Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο μετά τις ασκήσεις ενδυνάμωσης, τις ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυικού συντονισμού, έριξαν το βάρος στην τακτική. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δοκίμασε τους παίκτες του αλλάζοντάς τους ομάδες στις ασκήσεις τακτικής που έφεραν σε πέρας, ενώ ταυτόχρονα υπήρχαν εναλλαγές παικτών και στα τελειώματα φάσεων.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καρασαλίδης και Πιτσέλι, ενώ για το παιχνίδι της 30ής αγωνιστικής δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι λόγω καρτών Μπαξεβανίδης, Γουάλας και Καμαρά.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης και σε ένα πολύ καλό κλίμα, υπήρξε το μπάρμπεκιου, το οποίο ήταν προσφορά σε συνεργάτες και ποδοσφαιριστές από τους Γιώργο Κασναφέρη, Δήμο Μπαξεβανίδη, Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Γιώργο Τσονάκα που το προηγούμενο διάστημα είχαν τα γενέθλιά τους.