Στην Ξάνθη είδαν την ήττα του Ολυμπιακού οι παίκτες του Παναθηναϊκού! Οι αποκαλύψεις του ιδιοκτήτη της ταβέρνας όπου δείπνησαν…

 

«Κατέβηκαν από το πούλμαν σχεδόν αθόρυβα και μπήκαν μέσα. Πρόλαβαν να δουν τα τελευταία λεπτά του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, αλλά δεν έγινε κάποιο σχόλιο ή κάτι. Παρέμεναν αμίλητοι. Δεν αντιδρούσαν σε κάτι».

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε ο υπεύθυνος της ταβέρνας «Το Κτήμα» στην Ξάνθη Αναστάσης Κουμουλίδης μιλώντας στο Sport24 για την παρουσία της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο μαγαζί του το βράδυ της Τετάρτης, καθ’ οδόν από την Κωνσταντινούπολη για την Αθήνα μετά την πρωτοφανή απόφαση Γιαννακόπουλου να επιστρέψει η ομάδα με πούλμαν έπειτα από την ήττα της από την Φενερμπαχτσέ και τον αποκλεισμό από το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

«Κι αφού ο αγώνας των ερυθρολεύκων ολοκληρώθηκε, ακολούθως μεταφέρθηκαν στον χώρο του δείπνου, για το φαγητό. Δεν ειπώθηκε κουβέντα στη διάρκεια του φαγητού, ο καθένας παρήγγειλε αυτό που επιθυμούσε, άλλοι ψάρι και άλλοι κρέας, χωρίς αλκοόλ προφανώς», προσθέτει ο Αναστάσης Κουμουλίδης, αποκαλύπτοντας εμμέσως και το μενού που είχε το φαγητό στο «Κτήμα», που δεν περιορίστηκε μόνο σε κρεατικά αλλά και σε ψαρικά.

«Ήταν πολύ βαρύ το κλίμα, το καταλάβαινες αμέσως από το ύφος και την στάση των παικτών και των μελών της αποστολής. Οι παίκτες δεν ήταν στην καλύτερη φάση τους, η ψυχολογία τους ήταν στο πάτωμα και η κούραση από το ταξίδι έκανε χειρότερα τα πράγματα. Η απογοήτευσή τους για το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα ήταν εμφανής, ουδείς όμως είπε κάτι», πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης του «Κτήματος».

 

Ωστόσο, παρά την απογοήτευση που υπήρχε στο «τριφύλλι» ο Αναστάσης Κουμουλίδης επισήμανε αυτό που όλοι αντιληφθήκαμε από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Όλοι τους ήταν πολύ ευγενικοί και φιλικοί με τον κόσμο. Παρά την απογοήτευση που υπήρχε, δεν αρνήθηκαν τις φωτογραφίες ή τα αυτόγραφα. Ο κόσμος τούς αγαπάει και εκείνοι σεβάστηκαν την επιθυμία του για μια αναμνηστική φωτογραφία».

Και τελείωσε, λέγοντας: «Ήταν πολύ στενάχωρη εικόνα να τους βλέπεις έτσι, απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι όλοι τους. Ο προπονητής της ομάδας δεν μίλησε σε κανέναν, δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα. Ήταν ανέκφραστος, δείχνοντας πως απλά περιμένει να τελειώσει όλο αυτό μέχρι να γυρίσει η ομάδα στην Αθήνα. Ασχολήθηκε μόνο με το κινητό του».