Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές στους αγώνες του Ορφέα Ξάνθης και της Δόξας Προσκυνητών καθώς και στα υπόλοιπα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής

 

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Ο Σάββας Σιδηρόπουλος από τον Έβρο ορίστηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση του Ορφέας Ξάνθης με το Νέστο Χρυσούπολης, έχοντας βοηθούς τους Παναγιώτη Τερζόπουλο και Κωνσταντίνο Κίτσο, επίσης από τον Έβρο.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Δόξας Προσκυνητών με τον ΑΟ Καρδίας στους Νέους Επιβάτες, διαιτητής ορίστηκε ο Διονύσιος Στόλης από τις Σέρρες, με βοηθούς τους Παναγιώτη Κουβαλάκη και Κωνσταντίνο Τσακίρη από τη Δράμα.

Τέλος στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Εορδαϊκό διαιτητής ορίστηκε ο Χρήστος Κακουλίδης, με βοηθούς τους Γιώργο Δανδανίδη και Αθανάσιο Καραγιάννη, όλοι τους από την ΕΠΣ Θράκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για την 27η αγωνιστική (όλα τα παιχνίδια ξεκινάνε στις 17:00, απευθείας ενημέρωση φυσικά από το ThrakiSportS):

Α.Ο. Καρδίας – Δόξα Προσκυνητών
Διαιτητής: Στόλης (Σερρών)
Βοηθοί: Κουβαλάκης, Τσακίρης (Δράμας)

Απόλλων Καλαμαριάς – Εορδαϊκός
Διαιτητής: Κακουλίδης
Βοηθοί: Δανδανίδης, Καραγιάννης (Θράκης)

Λαγκαδάς – Καμπανιακός
Διαιτητής:Δημητριάδης
Βοηθοί: Πασαλής, Χρυσαΐδης (Χαλκιδικής)

Ορφέας Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Τερζόπουλος, Κίτσος (Έβρου)

Αλμωπός Αριδαίας – Δόξα Δράμας
Διαιτητής: Μαμασούλας
Βοηθοί: Ανδρέου, Μιχταζίδης (Μακεδονίας)

Μακεδονικός Φούφα – Νάουσα
Διαιτητής: Σταματελόπουλος
Βοηθοί: Κόλλιας, Παπαλαζάρου (Ηπείρου)