Αντίπαλος του ΓΕΛ Σουφλίου στον μεγάλο τελικό του σχολικού πρωταθλήματος το Grammar School Λεμεσού

 

Μετά την νίκη του ΓΕΛ Σουφλίου επί του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας με 3-1 ο προπονητής Παναγιώτης Κάβουρας και οι συνοδοί της ομάδας μετά τα πανηγύρια έκατσαν στο γήπεδο της Αρχαίας Ολυμπίας να παρακολουθήσουν και να “κατασκοπεύσουν” τις ομάδες του Κολλεγίου Μωραΐτη και του Grammar School Λεμεσού που αναμετρώνταν στον άλλο ημιτελικό και επιθυμούσαν νίκη των Κυπρίων ώστε να στεφθούν αυτόματα πρωταθλητές Ελλάδας.

Τελικά μετά από ένα δραματικό παιχνίδι νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Grammar School Λεμεσού (φωτο), η οποία επικράτησε με 3-2 (16-25, 25-22, 24-26, 25-12, 15-13) σετ του Κολλεγίου Μωραΐτη και πλέον αναμένουμε έναν ενδιαφέρον τον τελικό που θα γίνει στο γήπεδο στα Κρέστενα στις 11.30 με απ’ ευθείας κάλυψη από το ThrakiSportS μέσω του απεσταλμένου του Νίκου Γκούντλη.

Έτσι η ομάδα του Σουφλίου είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας στο σχολικό πρωτάθλημα και ο τελικός με την ομάδα της Κύπρου αν και ενδιαφέρει πολύ τα παιδιά του Κάβουρα θα στέψει απλά τον πρωταθλητή Ελλάδας και Κύπρου.

THE GRAMMAR SCHOOL (Γεωργίου): Θόης, Σιαπάνης, Σεμένοβ, Κακοφεγγίτης, Γκράμμερστορφ, Κωνσταντίνου, Ιωάννου-λ / Στατιώτης-λ, Χατζηδημητρίου.

ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ (Παπακωνσταντίνου) Καρράς, Δανιήλ, Κανιώρης, Ανδρεόπουλος, Ηλιακόπουλος, Αϊβαλιώτης, Σερβης-λ / Σωνάκης-λ, Πέτσας, Καρδαμανίδης, Ζουρνατζής