«Τελειώνουν» από την Ξάνθη Λισγάρα και Λουσέρο αθηναϊκά δημοσιεύματα, που αναζητούν τον διάδοχο του Λουτσέσκου στην Ιβηρική Χερσόνησο

 

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το περασμένο Σάββατο η είδηση πως η ομάδα της Ξάνθης δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Καρίμ Σολτάνι, η οποία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Goal».

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι στο ίδιο δημοσίευμα, γίνεται λόγος και για άλλα δύο ονόματα που φέρονται να μην βρίσκονται στα πλάνα της διοίκησης της ομάδας για ανανέωση. Ο λόγος για τους Λισγάρα και Λουσέρο, που σύμφωνα με το «Goal» βρίσκονται στην ίδια θέση με τον Αλγερινό. Η διαφορά είναι ότι και η ίδια η εφημερίδα προέταξε στον σχετικό τίτλο του δίστηλου δημοσιεύματος τον Σολτάνι και την φωτογραφία του, με αποτέλεσμα η σημαντική αυτή πληροφορία για τους δύο άλλους παίκτες να μην αναπαραχθεί.

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι σύμφωνα με την λίστα που δημοσίευσε δυο ημέρες μετά από αυτό το δημοσίευμα του Sport24, ισχύει μεν για τον Λουσέρο ότι λήγει το συμβόλαιό του με την Ξάνθη το καλοκαίρι, δεν περιλαμβάνεται όμως πουθενά το όνομα του Λισγάρα. Και αυτό παρόλο που ενάμισι μήνα πριν, στο δημοσίευμα του ThrakiSportS για την ενδεκάδα των συμβολαίων που λήγουν στην Ξάνθη, ο Λισγάρας περιλαμβανόταν στην σχετική λίστα. Αυτό δύο πράγματα μπορεί να σημαίνει.

Πρώτον, το συμβόλαιο του Λισγάρα πράγματι έληγε το καλοκαίρι αλλά στο μεταξύ ανανεώθηκε όπως και του Ζίφκοβιτς. Αν ισχύει αυτό το σενάριο, τότε ο Λισγάρας δεν φεύγει από την Ξάνθη και δεν ισχύει το δημοσίευμα του «Goal», τουλάχιστον ως προς αυτό το σκέλος.

Δεύτερον, το συμβόλαιο του Λισγάρα πράγματι λήγει το καλοκαίρι αλλά για κάποιον λόγο άγνωστο, δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο των επίσημων εγγράφων που παρουσίασε το Sport24. Αν ισχύει αυτό, τότε τα συμβόλαια που λήγουν στην Ξάνθη δεν είναι 11 αλλά τουλάχιστον 12, ίσως και περισσότερα.

Σε κάθε περίπτωση το Goal αναφέρει ότι Σολτάνι, Λισγάρας και Λουσέρο θα παίξουν ουσιαστικά το τελευταίο τους παιχνίδι στην Ξάνθη την προσεχή Κυριακή, αν φυσικά τους επιλέξει ο Λουτσέσκου. Για τον διάδοχο του οποίου, η ίδια εφημερίδα σε άλλο δημοσίευμά της, ανέφερε ότι αναζητείται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην αγορά της ιβητικής χερσονήσου, όπου πρόσφατα είχε κάνει ταξίδι και ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου.