Super League: Έμεινε στην ισοπαλία με τον Ηρακλή και τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος η παιδική ομάδα της Ξάνθης

 

Στην Θεσσαλονίκη και την Μίκρα ταξίδεψε η ομάδα Κ15 της Ξάνθης το μεσημέρι έτσι, ώστε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα του Ηρακλή, με τους παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη να φτάνουν κοντά στη νίκη, αλλά τελικά να μένουν στην ισοπαλία και να τερματίζουν οριστικά πλέον στην τρίτη θέση του Βόρειου Ομίλου του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη ολοκλήρωσαν την Τετάρτη τις φετινές τους αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ισοπαλία 1-1 στον αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή το μεσημέρι της Τετάρτης. Στο παιχνίδι που έγινε στο Εθνικό Στάδιο Μίκρας, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο 60ό λεπτό με την ξανθιώτικη ομάδα να ισοφαρίζει με τον Τσιτσεκίδη στο 68′. Στην συνέχεια η Θριακιώτικη ομάδα ήταν καλύτερη, πίεζε ψηλά, δημιούργησε ευκρίες ευκαιρίες, κύριως με τον Κοτόπουλο, αλλά δεν κατάφερε τελικά να σκοράρει το γκολ της ανατροπής που θα της έδινε και την νίκη.

ΞΑΝΘΗ (Θόδωρος Καραγιαννίδης): Καρά Ισμαήλ, Χασάνογλου (28′ Σαρή), Μολώνης, Τσιεγγελίδης, Καλογρανάς, Μανίσογλου, Καφαλής, Κωσταρέλης (60′ Καράμπελας), Κοτόπουλος, Ζυπίδης (70′ Δημητριάδης), Τσιτσεκίδης.