Στο No Finish Line η Βούλα Παπαχρήστου και ο Ξανθιώτης κουμπάρος της και πρώην παίκτης της Ασπίδας Δημήτρης Μιχαηλίδης

 

Ξεκίνησε στον πανέμορφο χώρο του Ιδρύματος Νιάρχου στην Αθήνα ο φιλανθρωπικός αγώνας No Finish Line, ένας αγώνας που δεν έχει τερματισμό αλλά οι χιλιάδες συμμετέχοντες θα τρέχουν ή θα βαδίζουν για πέντε μέρες ή αν θέλετε 90 ώρες, όποτε και όσο θέλουν αυτοί, συγκεντρώνοντας χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό αφού για κάθε χιλιόμετρο που διανύεται οι χορηγοί θα δωρίζουν και μισό ευρώ στην ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Κορυφαίες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού βρέθηκαν το απόγευμα κατά την έναρξη του αγώνα, την οποία κήρυξε ο ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης ενώ την εκδήλωση παρουσίασε και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ανάμεσά τους και η… θρακιώτισσα εξ αγχιστείας παγκόσμια πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου, σύζυγος του θρακιώτη ποδοσφαιριστή του Άρη Λάζαρου Χαριτωνίδη.

Μάλιστα, ο φακός του ThrakiSportS την «συνέλαβε» με τον κουμπάρο τους Δημήτρη Μιχαηλίδη, που κάθε άλλο παρά άγνωστος είναι στην Ξάνθη και στο φίλαθλο κοινό της, αφού πέρα από Ξανθιώτης, μέχρι πριν μερικά χρόνια αγωνιζόταν στην μπασκετική ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης και μάλιστα είχε αναδειχθεί και πρωταθλητής Ελλάδος στο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων (την περίοδο που ήταν ακόμα μαθητής).

Ο Δημήτρης Μιχαηλίδης είναι ο νονός της μονάκριβης κόρης της Βούλας και του Λάζαρου και ως σωστός νονός, πέρα από τις λαμπάδες και τα πασχαλινά αυγά, σπεύδει συχνά να βγάλει την μικρή σε παιδότοπους και να διευκολύνει τους πολυάσχολους με τα αθλητικά δρώμενα γονείς της, καθώς ο ένας είναι στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη και η Βούλα έχει μπει σε εντατικό πλαίσιο προπονήσεων ενόψει ανοιχτού στίβου.

Ο ίδιος άλλωστε έχει εγκαταλείψει την επαγγελματική ενασχόληση με το μπάσκετ, οπότε στον ελεύθερο χρόνο του σπεύδει να βοηθήσει τα φιλαράκια του, καθώς άλλωστε  δεν χορταίνει να βρίσκεται και να παίζει με την βαφτιστήρα του…