«Λερναία ύδρα» οι προσφυγές κατά του Εθνικού! Σοβαρός κίνδυνος για χρωστούμενα (και) στον Αγγελόπουλο…

 

Σε «λερναία ύδρα» τείνουν να εξελιχθούν οι προσφυγές σε βάρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, εξαιτίας των χρεών που έχουν δημιουργήσει παλαιότερες διοικήσεις του.

Μετά την δικαίωση του πρώην προπονητή του Γιάννη Ανδρεάδη, ο οποίος κατάφερε να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του κατάσχοντας το ποσό που του οφειλόταν από την ετήσια επιχορήγηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης προς την ομάδα, φαίνεται ότι το παράδειγμα των δικαστικών προσφυγών ακολουθούν και άλλοι που έχουν λαμβάνειν από τον σύλλογο. Άλλωστε, όταν γίνεται γνωστό ότι με τον τρόπο αυτόν δικαιώθηκε και έλαβε τα δεδουλευμένα του ένας, ανοίγει ο δρόμος και για τους υπόλοιπους να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν θα χάσουν τα χρήματά τους.

Τελευταίο κρούσμα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, ο πρώην πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Νίκος Αγγελόπουλος που είχε έρθει για έξι μόνο μήνες, από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι και τον Ιούνιο του 2014, την περίοδο που ο Εθνικός διεκδικούσε ακόμα και το πρωτάθλημα, για να «ξεκουράζει» τον Άκη Σιδηρόπουλο που ήταν ο βασικός πασαδόρος της ομάδας (στην φωτο αρχείου οι δυο τους). Η τότε διοίκηση του Εθνικού φέρεται να είχε συμφωνήσει να του δώσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, αλλά προφανώς ένα μεγάλο μέρος αυτού δεν δόθηκε, με αποτέλεσμα σήμερα να εμφανίζεται να διεκδικεί πάνω από 7.000 ευρώ για εκείνη την ολιγόμηνη παρουσία του στον σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αγγελόπουλος είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια, αλλά είχε φύγει από το πρώτο εξάμηνο, με κοινή συναινέσει απόφαση των δύο πλευρών. Στην ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας, το ΤΑΑ Εθνικός είχε αναφέρει: «Ευχαριστούμε πολύ τον Νίκο Αγγελόπουλο, ο οποίος αποτελεί υπόδειγμα ανθρώπου και αθλητή, για την άψογη συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία».

Τρία χρόνια μετά, φαίνεται ότι η συμπεριφορά του σωματείου δεν ήταν το ίδιο άψογη απέναντι στον παίκτη, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες προχωρά σε διεκδίκηση των χρημάτων που φέρονται να του οφείλονται, ακολουθώντας τον δρόμο που άνοιξε ο Ανδρεάδης. Και αυτό παρόλο που από τον Εθνικό διαμηνύουν ότι είχαν απόλυτα άψογη συμπεριφορά απέναντί του και σεβάστηκαν την δική του επιθυμία να φύγει από την Αλεξανδρούπολη μετά από μόλις έξι μήνες παρουσίας στον σύλλογο, αφήνοντάς τον ουσιαστικά ελεύθερο παρά το γεγονός ότι είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο μαζί τους.