ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της Φιλίας Ορεστιάδας για το πρώτο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Δράμας

 

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε από τη Δευτέρα η προετοιμασία της Φιλίας Ορεστιάδας για το πρώτο παιχνίδι των play off στη Δράμα με τον τοπικό Απόλλωνα.

Η ψυχολογία της ομάδας είναι στα ύψη, καθώς ο κύριος στόχος της χρονιάς επιτεύχθηκε. Μιλώντας με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Ουζουνίδη μας είπε πως “ο πρώτος μας στόχος ήταν να φτάσουμε τις 11 νίκες. Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, όμως όσο περνούσαν οι αγώνες γινόμασταν καλύτεροι και βλέπαμε ότι μπορούσαμε να μπούμε στην τετράδα του ομίλου, χωρίς να μας ενδιαφέρει η θέση. Τα καταφέραμε και χωρίς κανένα άγχος θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά, όλοι οι παίκτες βρίσκονται καθημερινά στις προπονήσεις και υπάρχει μεγάλη διάθεση από όλους “.

Επίσης ο προπονητής της Φιλίας μας είπε πως η απόσταση που υπάρχει ανάμεσα σε Δράμα και Ορεστιάδα δεν τους απασχολεί, λέγοντας πως “ήδη έχουμε πάει δύο φορές στην Καβάλα και άλλες δύο στην Ξάνθη. Για εμάς αυτές οι μετακινήσεις είναι συνηθισμένες και δεν μας επηρεάζουν”.