Video: Το σποτ των 30 δευτερολέπτων για την 1η Μαθητιάδα Αθλητισμού που θα ενώσει όλα τα σχολεία της ΑΜ-Θ

 

Τα σχολεία ξανάρχισαν την λειτουργία τους από την Δευτέρα, μετά τις διακοπές του Πάσχα αλλά την άλλη εβδομάδα για τρεις μέρες θα ξαναδιακόψουν τα περισσότερα από αυτά τα μαθήματα για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ως γνωστόν θα διεξαχθεί από την άλλη Τετάρτη ως και την Παρασκευή η 1η Περιφερειακή Μαθητιάδα Αθλητισμού και Πολιτισμού ΑΜ-Θ με σύνθημα: «Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα του αγώνα, τα σημαντικότερα τα ζούμε πάντα στην πορεία προς αυτόν. Χωρίς τον φόβο της αποτυχίας και το άγχος της νίκης».

Η διοργάνωση έρχεται για να γίνει θεσμός, να ενώσει μαθητές από όλη την περιφέρεια, με κέντρο την Κομοτηνή και τις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ τις πρώτες δύο μέρες και την Καβάλα την τρίτη. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, ανεξάρτητα από την αθλητικές τους επιδόσεις, την αναπηρία, τις φοβίες τους.

Όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, θα παρουσιαστούν όλα τα ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα. Θυμηθείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 1ης Μαθητιάδας με ένα κλικ ΕΔΩ. Θυμηθείτε ποια σχολεία έχουν δηλώσει συμμετοχή με ένα κλικ ΕΔΩ. Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση – συνέντευξη Τύπου με ένα κλικ ΕΔΩ. Δείτε το βίντεο: