Ο Κύπριος διεθνής και φοιτητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής που οδηγεί τους “μαυραετούς” της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου στην Γ’ Εθνική!

 

Εντυπωσιακό πρωτάθλημα πραγματοποιεί η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου του Σάκη Σκουλή από το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και στην αρχή των πλέι οφ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Αυτή την στιγμή μοιράζεται την κορυφή μαζί με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου έχοντας ένα περισσότερο από το Κόσμιο σε ένα από τα συναρπαστικότερα και πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα στην πρωτη κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Ο “μαυραετοί” όπως είναι το προσωνύμιό τους ή αλλιώς η “κυπριακή αρμάδα” αφού ακόμα και η σημαία της Κύπρου κυματίζει στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου με 6 Κύπριους στην σύνθεσή τους
και τους έμπειρους Γιαννακίδη, Δανίδη και τα υπόλοιπα νέα παιδιά του ρόστερ, δείχνουν ότι θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική και μια από τις αιτίες είναι ένας παίκτης που ήρθε στην ομάδα την τελευταία μέρα των μεταγραφών το Γενάρη.

Ο λόγος για τον Κύπριο Άγγελο Μαυράκη που έκανε ντεμπούτο στις 8 Φλεβάρη στο άτυχο παιχνίδι και την ήττα 1-3 με τον Ίασμο αλλά από τότε το κοντέρ γράφει ασταμάτητα πετυχαίνοντας 8 τέρματα με αποκορύφωμα το τελευταίο παιχνίδι με την Γρατινή που σημείωσε 4 τέρματα. Τα υπόλοιπα τέσσερα τα πέτυχε με το Κόσμιο, τους Αγ. Θεόδωρους, την Ελπίδα σαπών και ξανά με την Δόξα Γρατινής.

Ο 22χρονος εξτρέμ με καταγωγή από την Πάφο ξεκίνησε στον Ατρόμητο Γεροσκήπου όπου αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική και συνέχισε στην Β’ Εθνική Κύπρου στην ομάδα της Πάφου, στον Ακρίτα Χλώρακα (Γ’ Εθνική), Ερήμη και φέτος στην ΕΝΑΔ Πολεως Χρυσοχους (Β Εθνική) από όπου μετακόμισε στην Κομοτηνή και στην Δόξα. Ο Μαυράκης είναι διεθνής με τα κλιμάκια της Εθνικής Κύπρου από εθνική Κ15 μέχρι την ελπίδων και είναι φοιτητής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής όπως πολλά παιδιά της ομάδας. Μάλιστα οι οικογένεια Άγγελος Μαυράκης έχει ακόμα έναν αδερφότον Χαράλαμπο  που διακρίνεται και αυτός στα εθνικά κλιμάκια της Κύπρου.