ΕΠΣ Θράκης: “Τυφώνας” η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου με τέσσερα γκολ του Μαυράκη σκόρπισε εκτός έδρας την Δόξα Γρατινής

 

Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και με τον Κύπριο Άγγελο Μαυράκη να πετυχαίνει χατ τρικ νίκησε στο γήπεδο του Κάλχα τη Δόξα Γρατινής με 1-5, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ μαζί με τον Ίασμο

Η ομάδα του Νέου Σιδηροχωρίου έδειξε πως δεν επηρεάστηκε από τη διακοπή του Πάσχα, ήταν ανώτερη και κέρδισε δίκαια, ενώ αντίθετα η ομάδα της Γρατινής κατέβηκε με 14 παίκτες στο παιχνίδι (φώτο Περισκόπιο), αφού αρκετοί παίκτες της είναι φοιτητές και απουσίαζαν.

Το σκορ άνοιξε στο 25′, όταν από σέντρα του Χατζήπαπα ο Μαυράκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ταουσάν, κάνοντας το 0-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 57′ έγινε η φάση του αγώνα, καθώς η Δόξα Γρατινής άγγιξε την ισοφάριση, όταν ύστερα από σέντρα του Κακουλίδη, ο Κυριακόπουλος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως βρήκε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Βασιλείου.

Δύο λεπτά αργότερα η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έκανε το 0-2, με τον Δανίδη στην πρώτη του ουσιαστικά επαφή με τη μπάλα να κάνει τη σέντρα, η άμυνα της Γρατινής αδράνησε και ο Μαυράκης με κοντινό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 71΄ ο Κοσίδης έκανε τη σέντρα, ο Αγγελής έπιασε το σουτ με τον τερματοφύλακα της Γρατινής να διώχνει εκπληκτικά, όμως η μπάλα έφτασε στον Μαυράκη, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-3.

Στο 78′ ο Μαυράκης από εκτελεστής έγινε δημιουργός, δίνοντας μία πολύ ωραία πάσα στον Γιαννακίδη που έκανε το 0-4. Η Δόξα Γρατινής μείωσε σε 1-4 στο 85′ με πέναλτι του Τάτσιου, το οποίο κέρδισε ο Κυριακόπουλος, ενώ το τελικό 1-5 διαμόρφωσε και πάλι ο Μαυράκης με κοντινό σουτ λίγο πριν το τέλος .

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Μπόζης): Ταουσάν Γιουκσέλ, Δαλή Αλή Ισμαήλ Μεχμέτ, Τάτσιος, Τρέσαλος, Παπαδόπουλος, Κοκοβίνης (72΄ Βασιλείου Γιάννης), Χρυσαφίδης, Μαγκούτας, Σεφκέτ Σελήμ, Κακουλίδης, Κυριακόπουλος.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ (Σκουλής): Βασιλείου, Παρασκευόπουλος, Τουρασανίδης, Αλεξακούδης, Αγγέλης, Πλαστάρας, Κοσίης (77΄ Ντράτζη), Γάϊδας, Πανουργιάς (57΄ Δανίδης), Χατζήπαπα (68΄ Γιαννακίδης), Μαυράκης.