Επιβεβαίωσε η ΚΕΔ ότι θεωρεί από τους κορυφαίους επόπτες τον Κούλα! Ορίστηκε και στους επαναληπτικούς ημιτελικούς του Κυπέλλου

 

Και στους δεύτερους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος υπήρξε Θρακιώτικος ορισμός με το ίδιο μάλιστα πρόσωπο, τον Χασάν Κούλα από την ΕΠΣ Ξάνθης που ορίστηκε και στους επαναληπτικούς, όπως και πριν δέκα μέρες.

Συγκεκριμένα ο Κούλα ορίστηκε πρώτος βοηθός της επαναληπτικής αναμέτρησης της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό (Πέμπτη 27 Απριλίου, Ώρα 19:00), με το πρώτο παιχνίδι να έχει λήξει με 2-0 για τους πράσινους. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γιώργος Κύζας από τη Δράμα, δεύτερος βοηθός ο Δημήτρης Γκάγκας από τη Λάρισα, τέταρτος διαιτητής ο Δημήτρης Θάνος από τα Γρεβενά, ενώ επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος από την Αθήνα και ο Δημήτρης Στυλιάρας από την Αιτωλοακαρνανία.

Παρά τις φήμες που είχαν βγει για τιμωρία της διαιτητικής εξάδας του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, όπου βρισκόταν και ο Χασάν Κούλα, είδαμε ότι κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει. Αντίθετα ο ξανθιώτης βοηθός ορίστηκε και στους επαναληπτικούς, πράγμα που σημαίνει ότι χαίρει της απόλυτης εκτίμησης της ηγεσίας της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και είναι φυσιολογικό να θεωρείται φαβορί να βρίσκεται και στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Στην αναμέτρηση που θα γίνει στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 19:00 ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό (2-1 το πρώτο παιχνίδι για την “Ένωση”), διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα, με βοηθούς τους Δαμιανό Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Χρήστο Μπαλτά (Αχαΐας), τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), ενώ επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) και Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)