Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον ΠΑΣ Πρωταθλήτών στο Διασυλλογικό της Δράμας! Πρώτος στη Θράκη ο Σύλλογος της Κομοτηνής (+photos)

 

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση των αθλητών του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα που έγινε το Σάββατο στη Δράμα.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες της ομάδας της Κομοτηνής κατάφεραν να μαζέψουν 76 βαθμούς, οι οποίοι τους κατατάσσουν πρώτους στη Θράκη και έκτους στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο ΠΑΣ Πρωταθλητών κατέκτησε 2 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια, ενώ είχε πολύ καλά πλασαρίσματα στα αθλήματα που πήραν μέρος οι αθλητές του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου της Κομοτηνής για τη συμμετοχή και τις επιτυχίες στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα:

Για άλλη μια φορά ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής επιβεβαίωσε το όνομά του!

Καλή αρχή έκανε ο ΠΑΣ με 2 χρυσά, 2 ασημένια και 76 βαθμούς, κατακτώντας την πρωτιά στην Θράκη και την 6η θέση στη Βόρεια Ελλάδα.

Η στιβική ομάδα της πόλης μας με αρχηγό αποστολής τον προπονητή κ. Χρήστο Τσιπουρίδη και δεξί χέρι τον Στάνισλάβ Προτασιένα, κατέβασαν μια πολλή δυνατή ομάδα που ξεχώρισε μέσα στο γήπεδο της Δράμας στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Α/Γ το Σάββατο 22 Απριλίου 2017.

Κορυφαίες της ομάδας η άλτρια Μάρα Κουκούτση και η εμποδίστρια Άλκιστης Γεωργίου, όπου επιβεβαίωσαν την υπεροχή τους κατακτώντας την πρώτη θέση αλλά και το χρυσό μετάλλιο.

Κορυφαίοι όμως για άλλη μια φορά οι πανελληνιονίκες Γιάννης Δουλγέρης στα 400μ και ο Ιάσωνας Θανόπουλος στο δίσκο, όπου κατέκτησαν τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο.

Όμως μια επίσης πολύ καλή παρουσία είχαν οι πολλά υποσχόμενοι αθλητές . Η Γιαννοπούλου Κων/να με την 4η θέση στα 100μ., η Μάρκου Ματίνα με την 5η θέση στα στα 400μ., την Τσακίρη Χριστίνα στα 400μ., την Κρεμμύδα Φιλλίτσα την 5η θέση στο μήκος και τον Λεπίδα Γιώργο στα 100μ.

Χαμόγελα αισιοδοξίας για την Tsipteam του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής και η νοοτροπία του, ότι όλοι είναι ίσοι μπροστά στην ίδια αφετηρία. Ανεξάρτητα από που προέρχονται, ποιο είναι το χρώμα τους, για όλους μετράει το ίδιο χρονόμετρο, η ίδια μεζούρα και ο καθένας του έχει να σπάσει τα δικά του όρια. Σε ένα κόσμο που φανατίζεται για το καθετί, ο στίβος δεν έχει φανατισμούς. ανασυγκρότηση δυνάμεων γιατί μόνο με συστηματική προπόνηση και με σωστή καθοδήγηση ξεπερνάς τον εαυτό σου και κατακτάς την πρωτιά και τελικά η προσπάθεια είναι που μετράει να γίνει καλύτερος. Καλύτερος αθλητής, καλύτερος άνθρωπος.