Χτυπήθηκε στο κεφάλι με μπουκάλια και… κινητό πρώην διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης και εν ενεργεία της Super League (+photos)

 

Σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ζακύνθου τραυματίστηκε ο βοηθός διαιτητής πλεον της Super League Αντώνης Πυλαρινός που ξεκίνησε την διαιτητική του καριέρα στην ΕΠΣ Θράκης αφού σπούδαζε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο στην Κομοτηνή.

Ο Ζακυνθινός ρέφερι σύμφωνα με το ioniansports από όπου και η φώτο σφύριξε το ντέρμπι μεταξύ του ΑΟ Τσιλιβή και της Ζακύνθου Αντώνης Πυλαρινός δέχτηκε στο κεφάλι δύο μπουκάλια και ένα κινητό (!) και βρέθηκε νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Στον τραυματισμένο διαιτητή μπήκαν ράμματα στο κεφάλι του, ενω δεν καταφερε να… κλείσει το φύλλο αγώνα άλλα θα το κάνει όταν θα αποκατασταθεί η υγεία του. Σε κάθε πάντως περίπτωση, είναι προφανές και κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση μετά από αυτό το πολύ σοβαρό περιστατικό.

Eν τω μεταξύ η ΕΠΣ Ζακύνθου μετά το σοβαρό αυτό περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει τα εξής: “Η ΕΠΣ ΖΑΚΎΝΘΟΥ συναισθανόμενη την κρισιμότητα και σοβαρότητα της
κατάστασης εύχεται ταχεία ανάρρωση στον διαιτητή της Σούπερ Λίγκας Πυλαρινό Αντώνη .Οι Ζακυνθινοί διαιτητές πρέπει να γνωρίζουν ότι η ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ είναι στο πλευρό τους , προστατεύοντας από κάθε πράξη τυφλής βίας το Ζακυνθινό Ποδόσφαιρο και την Ζακυνθινη διαιτησία.

Όσοι στοχοποιούν με δηλώσεις τούς Ζακυνθινούς Διαιτητές θα μας βρούνε απέναντι τους. Η υπομονή έχει και τα όρια της. Το Δ.Σ. της ΕΠΣ ΖΑΚΎΝΘΟΥ”