Super League: Λύγισαν σε ένα τρίλεπτο και ηττήθηκαν στη Λάρισα οι Νέοι της Ξάνθης

 

Τρία λεπτά ήταν αρκετά για να δεχθεί δύο τέρματα η Κ20 της Ξάνθης και να γνωρίσει την ήττα από τη Λάρισα για την 29η και προτελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολλές σκληρές μονομαχίες, με αρκετά παράπονα προς τον διαιτητή της αναμέτρησης. Μοναδική καλή στιγμή για την Ξάνθη ένα σουτ του Πεταλωτή στο 45′, το οποίο κατέληξε άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου ήταν για τη Λάρισα στο 53′, όταν ο Κουσιάς σύγκλινε προς τον άξονα εκτός περιοχής, όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο. Η Ξάνθη απάντησε στο 55′, όταν ο Μελισσόπουλος βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Τσέλα, αυτός πήγε να σουτάρει, όμως τον πρόλαβε τελευταία στιγμή ο Καρατάσιος που έδιωξε σε κόρνερ.

Ένα τρίλεπτο ήταν αρκετό όμως για τη θεσσαλική ομάδα για να πετύχει δύο τέρματα. Αρχικά στο 63′ και ύστερα από επίθεση διαρκείας, η μπάλα έφτασε εκτός περιοχής στον Καραλούλη που σούταρε συρτά στην δεξιά γωνία και έγραψε το 1-0. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί της Λάρισας έγινε και το 2-0. Στο 66′ ο Καλφούντζος με ένα φάουλ στο ενδιάμεσο μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής και αριστερά αιφνιδίασε τον Σαββίδη και με την βοήθεια του αέρα σημείωσε ένα ωραίο γκολ, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε η Ξάνθη ήταν στο 85′ να μειώσει σε 2-1 με τον Σαμπανίδη, ο οποίος πήρε την μπάλα από τα δεξιά, σύγκλινε προς τον άξονα και με το αριστερό σημάδεψε το απέναντι «παράθυρο» της εστίας του Παϊτέρη.

ΛΑΡΙΣΑ Κ20 (Μίλτος Ζιάκας): Παϊτέρης, Κυρίτσης Γ.(46′ Καλφούντζος), Καλούσης, Καρατάσιος, Αναγνώστης, Γεωργακόπουλος, Κυρίτσης Θ., Καραλούλης (75′ Μακροβασίλης), Κουσιάς(81′ Δερμιτζάκης), Μακρής, Νούσιος

ΞΑΝΘΗ Κ20 (Νίκος Κεχαγιάς): Σαββίδης, Χασάνογλου (81′ Παπάζογλου), Ψεμματάς, Σβάρνας, Πεταλωτής, Τσέλα(75′ Τζιβανόπουλος), Τσαπαρής, Κώστας, Μελισσόπουλος, Σαμπανίδης, Καλογιάννης (63′ Δουλγέρης)