LIVE από τo ΑΕΛ FC Arena: Λάρισα – ΑΟ Ξάνθη και οι υπόλοιποι αγώνες της 29ης αγωνιστικής της Super League 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Λάρισα – ΑΟ Ξάνθη αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής της Super League, που διεξάγονται ταυτόχρονα, με ώρα έναρξης στις 19:00. 

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα δούμε την εξέλιξη στα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής της Super League με έμφαση προφανώς στο παιχνίδι της Ξάνθης στο ΑΕΛ FC Arena με αντίπαλο την ομάδα της Λάρισας.

Ωρα 18:05  Όλα τα παιχνίδια διεξάγονται και σήμερα την ίδια ώρα.

Ώρα 18:13 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 18:18 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18:24 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.

Ώρα 18:29 Χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ωρα 18:35  Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 18:37 Η ομάδα της Ξάνθης θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα την φετινή χρονιά, αφού δυστυχώς μόνο με θαύμα θα προσπεράσει την ΑΕΚ για να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα.

Ώρα 18:39 Απο την άλλη πλευρά η Λάρισα καίγεται κυριολεκτικά για την νίκη, αφού βρίσκεται με το ένα πόδι στην Football League και με το άλλο στην Super League, δεδομένου πως βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 14η θέση, με 25 βαθμούς, 2 περισσότερους από τον Λεβαδειακό που υποβιβάζεται.

Ώρα 18:41 Πάμε να δούμε σιγά σιγά και τις ενδεκάδες των δύο ομάδων στη Λάρισα.

Ώρα 18:43 Για την Λάρισα ξεκινούν τον αγώνα οι: Θεοδωρόπουλος, Αναστασόπουλος, Ναζλίδης, Βαρέλα, Αβραάμ, Γκόλιας, Αγκάνοβιτς, Φάρκας, Ναβάρο, Φατιόν, Ντέλετιτς.

Ώρα 18:46 Από την άλλη πλευρά για την Ξάνθη ο Ραζβάν επέλεξε να ξεκινήσει με τους: Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδη, Μπαξεβανίδη, Γουάλας, Λισγάρα, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκη, Λάζιτς, Πιτσέλι και Γιουνές.

Ώρα 18:50 Πάμε να δούμε και τους αναπληρωματικούς των δύο ομάδων. Για την Λάρισα: Ξενοδόχωφ, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Κάπος, Μασούρας, Ιγκάουνιεκς, Λαμπρόπουλος.

Ώρα 18:51 Ενώ για την Ξάνθη στον πάγκο βρίσκονται οι: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Τριάδης, Σολτάνι, Μεχία, Φλίσκας, Ράνος.

Ώρα 18:54 Θυμίζουμε ότι πρώτος διαιτητής του αγώνα είναι ο Καλογερόπουλος από την ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους Γρεβένη και Μερκενίδη από τις ΕΠΣ Χαλκιδικής και Μακεδονίας αντίστοιχα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας επίσης.

Ώρα 18:57 Μετράμε πλέον αντίστροφα για την επίσημη είσοδο των ομάδων στο γήπεδο και το πρώτο σφύριγμα της αναμέτρησης!

1′ Σέντρα στο AEL FC Arena και το παιχνίδι της Λάρισας με την Ξάνθη!

5′ Συμπληρώθηκε το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα, με τις δυο ομάδες έως τώρα να μην έχουν βρει τα πατήματά τους.

6′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, είναι για την Ξάνθης και τον Φερνάντο Γουάλας, μετά από ένα άτσαλο μαρκάρισμα.

10′ Χωρίς καμία ουσιαστική τελική συνεχίζεται το παιχίδι στην Λάρισα.

11′ Την ίδια στιγμή με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου σε όλα τα ματς, στα μόνα παιχνίδια που επιτεύχθηκαν τέρματα είναι αυτό της Βέροιας με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου οι Αρκάδες προηγούνται με 0-2, όπως προηγούνται με το ίδιο σκορ και οι παίκτες του ΠΑΟΚ επί του Πλατανιά στα Χανιά.

15′ Ανεβασμένη η Ξάνθη το τελευταίο πεντάλεπτο, πιέζει ψηλά, αλλά δε μπορεί να φτάσει βέβαια στην τελική προσπάθεια και να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Την ίδια στιγμή η Βέροια, ισοφάρισε σε 1-2 με τον Αστέρα Τρίπολης.

21′ Έχουμε συμπληρώσει το πρώτο εικοσάλεπτο και παρ’όλα αυτά στην Λάρισα οι δυο ομάδες δεν έχουν καταφέρει, όχι να σκοράρουν, αλλά ούτε και να δημιουργήσουν κάποια ουσιαστική ευκαιρία. Αντίθετα ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει το σκορ και έχει φτάσει μάλιστα και στο 2-0, ενώ η Βέροια έκανε την ολική ανατροπή επί του Αστέρα Τρίπολης και προηγείται πλέον με 3-2!

24′ Γκολ στην Λάρισα! Στην πρώτη τελική του παιχνιδιού κυριολεκτικά ο Αναστασόπουλος εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία και με μια δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Ζίβκοβιτς για να ανοίξει το σκορ και να βάλει την ομάδα του σε θέση οδηγού. Λάρισα – Ξάνθη 1-0…

25′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη, που είναι και αναγκαστική, αφού ο Πιτσέλι που λίγα λεπτά πριν ήταν πεσμένος στο έδαφος δεν μπορεί να συνεχίσει και δίνει τη θέση του στον Καρίμ Σολτάνι.

29′ Μετά το γκολ η Λάρισα έχει ανεβεί λίγο περισσότερο και έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία για να κάνει το 2-0, όμως τη μπάλα έδιωξε στη γραμμή ο Μπαξεβανίδης από το πλασέ του Ναζλίδη. Ο Ολυμπιακός κάνει και το 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννενα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ενώ η Κέρκυρα ανοίγει στο σκορ και κάνει το 1-0 επί του Πανιωνίου!

33′ Υπήρξαν κάποιες διαμαρτυρίες από πλευράς Ξάνθης για μια φάση εντός της περιοχής της Λάρισας, με τους Θρακιώτες να ζητούν ένα πέναλτι σε μια αμφισβητούμενη, βέβαια φάση.

39′ Δεν μπορεί να δημιουργήσει ακόμα τελικές η Ξάνθη, με αποτέλεσμα ο χρόνος να κυλά, πλέον υπέρ της Λάρισας. Αν όντως το σκορ μείνει ως έχει τότε η Ξάνθη θα έχει χάσει μια σημαντική ευκαιρία να μειώσει από την ΑΕΚ, που είναι ισόπαλη αυτή τη στιγμή στη Λιβαδειά.

43′ Πολύ καλή ευκαιρία για την Λάρισα, με τον Αβραάμ να πιάνει ένα σουτ, αλλά τον Ζίβκοβιτς να αποκρούει εκπληκτικά και να του λέει «όχι».

45+2′ Τέλος του ημιχρόνου στο AEL FC Arena, με την Λάρισα να προηγείται! Λάρισα – Ξάνθη 1-0.

Ώρα 19:49 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 19:52 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 19:53 Πάμε να δούμε τα σκορ όλων των αγώνων στην ανάπαυλα: Λάρισα – Ξάνθη 1-0, Ηρακλής – Παναιτωλικός 0-1, Κέρκυρα – Πανιώνιος 1-0, Βέροια – Αστέρας Τρίπολης 4-2, Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-0, Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-0, Παναθηναϊκος – Ατρόμητος 0-0, Πλατανιάς – ΠΑΟΚ 0-2.

Ώρα 19:55 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ εδώ.

Ώρα 19:57 Χορηγός της μετάδοσης της σημερινής αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 20:00 Τέλος χορηγός της μετάδοσης είναι η παραμυθένια παιδική πολιτεία όπου η χαρά και το παιχνίδι, ο ήλιος και η θάλασσα είναι μόνιμοι κάτοικοι. Ο λόγος για την κατασκήνωση Happy Days, όπου μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας, το χαμόγελο είναι μόνιμο στα πρόσωπα των παιδιών. Μέσα από τις, υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και τις πρωτότυπες δραστηριότητες προσφέρονται στους κατασκηνωτές μοναδικές εμπειρίες μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενθάρρυνσης, αποδοχής και επιβράβευσης, πάντα με σεβασμός στις ανάγκες των σημερινών παιδιών (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 20:04 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στην Λάρισα, αλλά και στα υπόλοιπα γήπεδα της Super League!

48′ Έχει μπει δυνατά και πιέζει ψηλά στην αρχή της επανάληψης η Ξάνθη, κυνηγώντας την γρήγορη ισοφάριση.

51′ Πρώτη και μάλιστα πολύ καλή ευκαιρία για την ισοφάριση από την Ξάνθη! Ο Θοδωρής Βασιλακάκης έκανε μια σέντρα προς την περιοχή, με τον Λάζιτς να γίνεται αποδέκτης της μπάλας, να πιάνει ένα σουτ, αλλά τον Θεοδωρόπουλο να αποκρούει.

52′ Νέα ευκαιρία για την Ξάνθη, αυτή τη φορά με τον Λισγάρα που έπιασε μια κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε για λίγο άουτ.

54′ Πρώτη κίτρινη κάρτα και για την Λάρισα και συγκεκριμένα τον Τσίμο Ναβάρο.

56′ Πολύ καλή ευκαιρία για την Λάρισα, που απαντάει σε αυτές της Ξάνθης. Ο Αγκάνοβιτς έκανε ένα σουτ από το ύψος του πέναλτι, με την μπάλα να φεύγει όμως τελικά άουτ και να μην απειλεί τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο Ηρακλής ισοφάρισε σε 1-1 τον Παναιτωλικό στο Καυταντζόγλειο, ενώ και ο Αστέρας μειώνει σε 4-3 με την Βέροια και ξαναμπαίνει στο παιχνίδι.

62′ Πρώτη αλλαγή για την Λάρισα! Ο Βαρέλα δίνει τη θέση του στον Μονιάκη. Ετοιμάζει αλλαγή και η ομάδα της Θράκης, με τον Τριάδει να περιμένει να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

68′ Τώρα γίνονται δύο αλλαγές για την Ξάνθη. Αποχωρεί ο τραυματίας Αριστοτέλης Καρασαλίδης, και ο Θοδωρής Βασιλακάκης, και τη θέση τους παίρνουν ο Κώστας Φλίσκας και ο Παναγιώτης Τριάδης αντίστοιχα.

71′ Διατηρούνται ως είχαν τα σκορ στα υπόλοιπα ματς, με μόνη διαφορά το ΠΑΟΚ, που έκανε το 0-3.

75′ Κίτρινη κάρτα και για τον Χρήστο Λισγάρα.

76′ Καλή ευκαιρία για την Λάρισα, με μια κεφαλιά του Μονιάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

80′ Στο 49%-51% η κατοχή της μπάλας υπέρ της Ξάνθης.

85′ Καμία νέα ευκαιρία στο παιχνίδι, και πλέον ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την Ξάνθη.

89′ Άλλη μια αλλαγή για την Λάρισα, ο Αγκάνοβιτς αποχωρεί και δίνει τη θέση του στον Μασούρα.

90′ Παρατηρήσεις από τον διαιτητή στον πάγκο της Λάρισας, γιατί κινείται εκτός της τεχνικής του περιοχής.

90+1′ Πέντε θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων όπως έδειξε ο τέταρτος διαιτητής.

Ώρα 20:51 Ο Ηρακλής έκανε το 2-1 και πλέον σε συνδυασμό με την νίκη, εάν παραμείνει, της Λάρισας, ο Λεβαδειακός αποχαιρετά την Super League και μαθηματικά. Ο αγώνας του Ολυμπιακού τελείωσε με το σκορ στο 5-0, ενώ και ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Πλατανιά με 1-3.

90+3′ Παράπονα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τις καθυστερήσεις και κάνουν ακόμα και οι… τραυματιοφορείς. Τρίτη και τελευταία αλλαγή για την Λάρισα, ο Ντέλετις αποχωρεί και δίνει τη θέση του στον Λαμπρόπουλο.

90+6′ Ακόμα μία κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, αυτή τη φορά για τον Μπαξεβανίδη.

90+7′ Τέλος του παιχνιδιού! Η Λάρισα παίρνει τη νίκη και κλειδώνει τη παραμονή της στην κατηγορία και τη νέα χρονιά. Λάρισα – Ξάνθη 1-0.

Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε τον αγώνα μέσα από το ThrakiSportS! Μείνετε μαζί μας καθώς ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι. Καλό σας βράδυ!